H55 Yonga Setli Anakarta R7 250 Takılır Mı ?

cotuprens54

Megapat
Katılım
17 Ocak 2015
Mesajlar
57
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar arkadaşlar, aşağıda anakartım ve şu anki ekran kartımı görüyorsunuz. Onlara bir bakar mısınız? Bu anakarta Sapphire R7 250 Gddr3 2Gb 128Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar ekran kartı uyar mı? NOT: Veya bu anakarta hangi ekran kartları uyar ? Çitayı aşmadan önerilerinize açığım. Teşekkür ederim.


anakart.png


ekrankart.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Güç kaynağım 120wat en az 180wat en fazla güç kaynağını değiştiririz 50tl'ye var 400 watt'lık güç kaynakları var. İşlemcim pc'nin eski olmasına rağmen orta ve güzel bir işlemci Intel(R) Core(TM) i3 CPU 530 @ 2.93GHz 2.92 GHz
 
Bir sorum daha olacak Techopat'ın Uygun Fiyatlı Oyun Bilgisayarı Toplama Rehberi videosunu izledim işlemciden tasarruf ederek iyi bir ekran kartı aldılar. Intel Pentium G3258 işlemci iyi olmayan bir seviyede olmasına rağmen ekran kartı ASUS GeForce GTX 750Ti STRIX OC olduğu için oyunlarda iyi bir performans aldılar. Ben şimdi R7 260X alsam işlemcimde idare eder. Öyle performans alabilir miyim?
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı