H55 Yonga Setli Anakarta R7 250 Takılır Mı ?

İşlemciniz hâla geçerli bir işlemci. R7 260X bilgisayarınızda sorunsuz çalışır.

Kardeş hani içimden R7 260X geçiyor ama aldıktan sonra istediğim performansı alamayacağımdan endişeleniyorum. Şuanki ekran kartımın modeli ne hala çözemedim. Hani Minecraft dediğimiz oyunda bile kasıyor çeşitli takılmalar oluyor bu kartı aldıktan sonra işi bitirir miyim? Bu kart ve işlemciyi esas alarak hangi oyunlarda high ve ultra'yı görebilirim onu merak ediyorum.

Kardeş hani içimden R7 260X geçiyor ama aldıktan sonra istediğim performansı alamayacağımdan endişeleniyorum. Şuanki ekran kartımın modeli ne hala çözemedim. Hani Minecraft dediğimiz oyunda bile kasıyor çeşitli takılmalar oluyor bu kartı aldıktan sonra işi bitirir miyim? Bu kart ve işlemciyi esas alarak hangi oyunlarda high ve ultra'yı görebilirim onu merak ediyorum.
Monitörün çözünürlüğü düşük olduğundan tüm oyunları rahatça oynayabilirsin. Minecraft sanırım RAM ve işlemciye dayalı bir oyun o yüzden ileride de dediğim parçaları yükseltirsin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı