Efendim i5 650, i7 860 ve X3440 bunların hepsi kesinlikle sorunsuz olur değil mi?
Ona göre i5 ya da i7 alacağım da bunlar X3440'a göre daha iyi gibi.
i7 860 ve x3440 alırsam onlarda bir sorun sıkıntı yaşar mıyım ona göre alıcam da ikisinden birisini .korkuyorum aslında ilk defa bilgisayarım oluyo o yüzden emin olmak istiyorumi5 650 berbat bir işlemci, kullandım daha R7 250'de ağır darboğaz yapıyor.
anakartım H57H-AM yada acer veriton M490Gi7 860 ve x3440 alırsam onlarda bir sorun sıkıntı yaşar mıyım ona göre alıcam da ikisinden birisini .korkuyorum aslında ilk defa bilgisayarım oluyo o yüzden emin olmak istiyorum
sanırım olmuyo cevap gelmedi...i7 860 ve x3440 alırsam onlarda bir sorun sıkıntı yaşar mıyım ona göre alıcam da ikisinden birisini .korkuyorum aslında ilk defa bilgisayarım oluyo o yüzden emin olmak istiyorum
anakartım H57H-AM yada acer veriton M490G
anakartım H57H-AM yada acer veriton M490G bu ikisinden birisi abiPeki anakart markan ne oluyor ona göre bakayım destekliyor mu diye?
Anakartım H57H-AM ya da Acer veriton M490G bu ikisinden birisi abi.
Arama yerine sistem bilgisi yazıp bir ekran görüntüsü atar mısınız?
attım hepsiniArama yerine sistem bilgisi yazıp bir ekran görüntüsü atar mısınız?
Lütfen dediğim yerden paylaşın.
abi bunlar mı tam bilmiyorum da ben bilgisayar işleribi özür dilerim
yani i7-860 ve X3440 oluyo ve ikiside iyi birer işlemci midir?Yeni sistem toplayana kadar X3440 kullandım.1. nesil işlemcilerin hepsini kullandım sayılır. Size önerim X3440.elimde hala duruyor kıyı da köşede.
abi oluyo mu pekiLütfen dediğim yerden paylaşın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.