Çözüldü H61 anakart için Realtek sürücüsü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Maalesef bu da olmadı.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı4564534.PNG
    67,2 KB · Görüntüleme: 67

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısıana.PNG
    45,4 KB · Görüntüleme: 56
Fb BT olarak gözüken Bluetooth hoparlör bilginize yokkende denedim işlemlere etki etmiyor.

Maalesef yönetici olarak çalıştırmada işe yaramadı.

Dosya Ekleri

• Ekran ekran.PNG
    25,1 KB · Görüntüleme: 57
Hocam kesin öyledir demiyorum ama; sizin anakartınızda donanımsal bir sorun olabilir.
Sık olmamakla beraber görülüyor bu tip sorun. Yani anakartın üzerindeki ses yongası arızası olabilir.
Biz işin yazılımsal kısmıyla uğraşıyoruz ama bu donanım ile ilgili görünüyor.
Zira siz ses sürücülerini tamamen kaldırsanız da, Windows'un bunu her halükarda otomatik kurması gerekiyor.
Benim anakartım da H61. Ses yonga'm ALC 662. Size tavsiye ettiğim tüm sürücüleri ve yöntemleri kendime de (DDU dahil) uyguladım. Buna rağmen her restart sonrası ses aktifti.

Sizin donanım listesinde ses yongası yok.

Yani donanımsal olmadığını söyleyebilirim çünkü daha önce bu sorunu çözerken sadece driver kullanarak çözüldü müşteri hizmetleri yaptı ancak şu an yapmıyorlar.

Bir diğer çözüm de; temiz Windows kurulumu yapmak. Belki sistemde sorun olabilir. Zira CMD bende çalışırken, sizde çalışmadı.

CMD çalıştı onu eklemeyi unuttum CMD masaüstüne atınca çalıştı y olarak işaretledim ama nafile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…