Çözüldü H61 anakart için Realtek sürücüsü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba,
Farklı bir markanın H61 ses sürücüsü mevcut, her ne kadar markalar farklı olsa da yazılım olarak bakıldığında OEM olarak gösteriyor. Bu nedenle marka farklı olsa bile sürücü bir ihtimal uyum gösterebilir, denemenizde fayda var. Aşağıya link bırakıyorum.

Merhaba,
Farklı bir markanın H61 ses sürücüsü mevcut, her ne kadar markalar farklı olsa da yazılım olarak bakıldığında OEM olarak gösteriyor. Bu nedenle marka farklı olsa bile sürücü bir ihtimal uyum gösterebilir, denemenizde fayda var. Aşağıya link bırakıyorum.

Maalesef yüklerken -0001 hata kodunu alıyorum

Ekran Alıntısı4564534.PNG

Ekran Alıntısı4564534.PNG

Arkadaşlar sorunu müşteri hizmetlerini arayarak çözdüm

Çözümü: İnternetten Realtek dosyasını (R282) indirin ve klasöre ayıklayın. Aygıt Yöneticisi'nden herhangi bir ses aygıtını seçin ve sürücüyü güncelleştir deyin, sonra manuel güncelleme yolunu takip ederek disketim var seçeneğini seçin ardından ayıkladığınız klasördeki hdx861a dosyasını seçin ve bütün uyarıları kabul edin. Ardından sürücü güncellendi ekranı geldiğinde bilgisayarı yeniden başlatın ardından ses ayarlarından varsayılan ses kartını Realtek olarak ayarlayın.

Dosya Ekleri

• 565.PNG
    565.PNG
    5,9 KB · Görüntüleme: 190

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı