HanimKelesiGetirS
Hectopat
Intel H61 Anakarta, RX 570 almayı düşünüyorum tek korkum anakarta takılmaması.
Son düzenleyen: Moderatör:
İntel Core i5-3470 3.20GHz işlemci ile darboğaz yaşayacağımı biliyorum fakat performans nasıl olur?Uyumlu. PCI Express slotuna oturtup güç bağlantısını yapman yeterli.
Darboğaz çok yaşatmaz o işlemci, yaşasan da rahatsız edici durumda olmaz. %10 gibi yapsa anca yapar yani. İşlemciye yüklenen oyunlarda bir tık daha fazla olabilir.İntel Core i5-3470 3.20GHz işlemci ile darboğaz yaşayacağımı biliyorum fakat performans nasıl olur?
CSGO , GTA V , PUBG tarzı oyunlar oynayacağım genelde bu oyunlarda meselw CSGOda 1024x768 Medium da Kaç Fps alırım ?Darboğaz çok yaşatmaz o işlemci, yaşasan da rahatsız edici durumda olmaz. %10 gibi yapsa anca yapar yani. İşlemciye yüklenen oyunlarda bir tık daha fazla olabilir.
CS GO 1024x768 High ayarlar 250-250 FPS alacaksın. PUBG ve GTA V'de de akıcı oyun deneyimi yaşarsın. i5 3470 - RX570 yazıp istediğin oyunu yazarsan detaylı testlerini bulabilirsiniz.CSGO , GTA V , PUBG tarzı oyunlar oynayacağım genelde bu oyunlarda meselw CSGOda 1024x768 Medium da Kaç Fps alırım ?
Tam istediğim gibi , bazıları zevk almazsın paran boşa gider kötü olur falan diyor doğru değil inşallahCS GO 1024x768 High ayarlar 250-250 FPS alacaksın. PUBG ve GTA V'de de akıcı oyun deneyimi yaşarsın. i5 3470 - RX570 yazıp istediğin oyunu yazarsan detaylı testlerini bulabilirsiniz.
İnanma onlara, 3470 ve RX570 yağ gibi oyun makinesi olur.Tam istediğim gibi , bazıları zevk almazsın paran boşa gider kötü olur falan diyor doğru değil inşallah
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.