Reyzvw0020
Femtopat
Daha fazla
Bundan 2 hafta önce elimdeki bilgisayarı açmaya çalıştığımda sinyal yok hatası alıyordum.
Topraklanıp parçaları tek tek çıkarıp taktım, sorun düzelmedi. Sonda elimde yedek bir RAM vardı, onu taktım ve görüntü gelmeye başladı.
Daha sonra yeni RAM sipariş ettim. Bugün elime ulaştı. İlk başta yedek RAM'in yanına taktım. Çalışmadı. Daha sonra tek başına taktım görüntü geldi, sistem açıldı. Biraz takıldım derken sonrasında bilgisayarı kapattım. Yeniden açayım dedim ki yine aynı sorun karşımda.
Ekrana görüntü gelmiyor. Mouse klavye ışıkları yanmıyor.
İki tane H61 anakart var, ikisinde de sorun aynı.
Onboard denedim. BIOS pili çıkartıp resetlemeyi denedim. Tek tek RAM'leri takmayı, farklı slotlara takmayı denedim. Sorun düzelmedi
Elimdeki bütün RAM'ler aynı durumdan muzdarip
Sadece 2 GB yedek RAM çalışıyor.
Sipariş ettiğim RAM 8 GB DDR3 1333
Önceden elimde olan RAM'ler 4+4 GB DDR3
Anakart ASUS H61M-K diğeri ise Gigabyte H61M-S2pv
Ekran kartı GTX 770
Ne yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Topraklanıp parçaları tek tek çıkarıp taktım, sorun düzelmedi. Sonda elimde yedek bir RAM vardı, onu taktım ve görüntü gelmeye başladı.
Daha sonra yeni RAM sipariş ettim. Bugün elime ulaştı. İlk başta yedek RAM'in yanına taktım. Çalışmadı. Daha sonra tek başına taktım görüntü geldi, sistem açıldı. Biraz takıldım derken sonrasında bilgisayarı kapattım. Yeniden açayım dedim ki yine aynı sorun karşımda.
Ekrana görüntü gelmiyor. Mouse klavye ışıkları yanmıyor.
İki tane H61 anakart var, ikisinde de sorun aynı.
Onboard denedim. BIOS pili çıkartıp resetlemeyi denedim. Tek tek RAM'leri takmayı, farklı slotlara takmayı denedim. Sorun düzelmedi
Elimdeki bütün RAM'ler aynı durumdan muzdarip
Sadece 2 GB yedek RAM çalışıyor.
Sipariş ettiğim RAM 8 GB DDR3 1333
Önceden elimde olan RAM'ler 4+4 GB DDR3
Anakart ASUS H61M-K diğeri ise Gigabyte H61M-S2pv
Ekran kartı GTX 770
Ne yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Son düzenleme: