H61 ECS anakarta işlemci önerisi

Can286122

Centipat
Arkadaşlar H61 ECS anakarttım var. Ben bu anakartta i3 3210 işlemci kullanmaktayım. Ben işlemcimi değiştirmek istiyorum bütcem de fazla yok. Oyunlarda sıkıntı cıkarmayacak işlemci önerir misiniz? i7 3770 bir işlemci buldum anakartima uyumlu olduğunu söylüyorlar 500 TL fiyat verdiler. Gidip almaya değer mi veya daha ucuza bundan güzel bir işlemci bulabilir miyim? Fazla bir beklentim yok FiveM gibi oyunları oynasam yeter. Kaliteye pek önem vermem.
Sistem özeliklerim şu şekilde;
GTX 650 Ti Boost 2 GB ekran karti.
8 GB RAM.
i3 3210 işlemci.
1 TB harddisk.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, İ7 3770 alabileceğiniz en iyisi diyebilirim. K olan modelini zaten bu fiyata bulamazsınız. Anakartta zaten OC desteği de yok. Bence, alın.
Hocam, İ7 3770 alabileceğiniz en iyisi diyebilirim. K olan modelini zaten bu fiyata bulamazsınız. Anakartta zaten OC desteği de yok. Bence, alın.

Arkadaşlar H61 ECS anakarttım var. Ben bu anakartta i3 3210 işlemci kullanmaktayım. Ben işlemcimi değiştirmek istiyorum bütcem de fazla yok. Oyunlarda sıkıntı cıkarmayacak işlemci önerir misiniz? i7 3770 bir işlemci buldum anakartima uyumlu olduğunu söylüyorlar 500 TL fiyat verdiler. Gidip almaya değer mi veya daha ucuza bundan güzel bir işlemci bulabilir miyim? Fazla bir beklentim yok FiveM gibi oyunları oynasam yeter. Kaliteye pek önem vermem.
8 GB RAM.
i3 3210 işlemci.
1 TB harddisk.

Alınabilirama stok soğutucu varsa yetmeyebilir. İşlemci i3 8100'den azıcık daha iyi diye biliyorum.

8 GB RAM.
i3 3210 işlemci.
1 TB harddisk.
Bu da anakartınızla uyumlu. Satıcının biraz puanı düşük ona dikkat edin. 3. nesil bir işlemci için 500 TL biraz fazla ama ekran kartınızın yeterli olduğu bütün oyunları oynarsınız. Ekran kartınızı yükseltirseniz biraz daha iyi oyunları oynayabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı