H61 ve i5-3470 Set alınır mı?

Pardon RAM'i yanlış önermişim.

Bu şu anki anakarta ve PSU için uygun mu hocam?

Bu seti almamı öneriyorsunuz yani doğru mudur hocam? Ayrıca param olduğunda mı ekran kartı alayım diyorsunuz?

Evet çok daha ileriye dönük PSU vs sorun çıkartmaz.

O işlemciye zaten RX 470 RX 560 hepsi darboğaz yapar.

Ve bu sistemde Roblox vs oynarsınız rahat bir şekilde sonra kart alıp rahatınıza bakarsınız benim düşüncem böyle.

Anakartın fiyatı da düşmüş.

Pardon RAM'i yanlış önermişim.

Evet çok daha ileriye dönük PSU vs sorun çıkartmaz.

O işlemciye zaten RX 470 RX 560 hepsi darboğaz yapar.

Ve bu sistemde Roblox vs oynarsınız rahat bir şekilde sonra kart alıp rahatınıza bakarsınız benim düşüncem böyle.

Tamam hocam verdiğiniz linklere bakacağım teşekkür ederim.

Bunu alsam rahatça Roblox oynayabilir miyim sizce? GTA 5 veya güncel oyunlar ekran kartı istediği için alamıyorum ben de en azından bu sistemle oyun oynamak istiyorum tabii düzgün ise. Ayrıca öneriniz varsa linkleri aşağı bırakabilirsiniz.

Eğer GT 730 gibi ekran kartlarını çalışır temiz olarak bulursan bak derim DDR3 sistem güncel oyunlarda her türlü sıkıntı zaten ki bu işlemci ile her şey daha da zor tabii i5 Pentium Celeron gibi işlemcilerden kat kat iyidir Hyper-Threading var daha da var ama gene de eski.

Hocam şu sistem.
Hocam bu işlemciyi alırsanız çok daha iyi olur Windows 11 desteği var ama bunu aldıktan sonra görüntü almak için kart almak şart olacak. İşlemciden görüntü alamazsınız.
Yok ben kartı sonra alacağım diyorsanız.
Bu işlemci toplam 1500 TL ediyor. Bir de RAM lazım.

Eğer fazla geldiyse i3 6100 de alabilirsiniz.

Öneriler böyle ama asla o anakart ve işlemciyle yola devam etmeyin.

Çok kötüler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı