Çözüldü H610 anakartta Kingston V3 1TB SSD çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

umıtozdagvekili

Femtopat
Daha fazla  
Anakartıma SSD'yi baglıyorum bilgisayarımı acıyorum BIOS ekranına atıyor, acmaya calıstıgım zaman hiçbir sekilde acılmıyor yardımcı olur musunuz?

Çözüm
@umıtozdagvekili
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videodaki gibi yapabilirsiniz. En az 8 GB USB bellek kullanın. Başka bir bilgisayar yoksa internet cafeden halledebilirsiniz.

İşletim sistemi olmadığı için BIOS'a atıyor açıldığında. Kurarsanız düzelir.
@umıtozdagvekili
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videodaki gibi yapabilirsiniz. En az 8 GB USB bellek kullanın. Başka bir bilgisayar yoksa internet cafeden halledebilirsiniz.

İşletim sistemi olmadığı için BIOS'a atıyor açıldığında. Kurarsanız düzelir.

Çözüm

bunu yaptıgım takdirde bilgisayarım sıfırlanır mı?

@umıtozdagvekili Hayır, zaten yapmanız gerek şu anda içinde işletim sistemi yok. Masaüstüne erişemezsin böyle. Windows kurunca erişebilirsin. Zaten SSD yeni değil mi? İçinde bir şey yok.

@umıtozdagvekili Tamamdır, içi boş zaten sıfırlanacak bir durumu da yok. Windows kurarsanız işe yarar.

@umıtozdagvekili Windows'u kurduktan sonra sonucu yazarsanız sevinirim.

@umıtozdagvekili Rica ederim.

Son düzenleme:
@umıtozdagvekili Hayır, zaten yapmanız gerek şu anda içinde işletim sistemi yok. Masaüstüne erişemezsin böyle. Windows kurunca erişebilirsin. Zaten SSD yeni değil mi? İçinde bir şey yok.
evet, yeni.

tamamdır cok tesekkur ederim.

sonuc basarili kuruyorum suan, tesekkur ederim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…