akazanil
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- ASUS MEGALODON RTX 3060 Ti
INTEL İ5-12400F
NZXT X53 240MM AIO
XPG SPECTRIX D41 4133 MHZ CL 19 2X8
ASUS H610M-A D4
1 TB WD BLUE HDD
SEAGATE FIRECUDA 510 NVMe 250 GB M.2 SSD
WD GREEN 480GB SATA SSD
HIGH POWER ELITE 750w 80+ BRONZE PSU
ASUS GX601 ROG STRIX HELIOS WHITE EDITION CASE
Arkadaşlar iyi sosyaller. Tryhard nolife PUBG competitive ayarlarda oynayan birisiyim. 2019'dan beri kanser ola ola i3-8100 işlemciyle sabrettim oynamaya çalıştım çünkü öğrenciyim ve imkanım yok gibi bir şey. Oyunda her takıldığında monitöre vurasım geliyordu yani şimdi konuya gelirsem sonuç olarak bugün sarı sitede işlemci ve anakartımı sattım (LGA 1700 bir anakart aldım zaten resimde gördüğünüz gibi şu an bir tek işlemci kaldı) kurtuldum i3-8100 illetinden çok şükür. Şimdi sorum şu ekran kartı olarak 1060 6 GB kartım var işlemci aldıktan sonra 3070-3070 TI-4060 seviyelerinde bir kart almayı planlıyorum. Şu an i5-12400F alacak param var. Fakat 1,5 hafta falan dişimi sıkıp beklersem elime bir miktar daha para geçecek bütçeyi 4K'nın üzerine çıkarabileceğim işlemci için. Sizce beklemeli miyim (4K civarlarında işlemci var mı veya varsa da değer mi bilmiyorum) yoksa direk 12400F basıp geçeyim mi PUBG de ekran kartını (1060 olarak düşünmeyin ileride alacağım kartları saydım o kartlardan biriyle kombine ediliyormuş gibi bakın şu anki duruma)
Darboğaza sokar mı yine bana kafayı yedirtir mi yoksa yeterli mi?
Not: PUBG oynarken arkada bir yandanda aktif bir şekilde Google'da takılıyorum YouTube, TikTok falan.
Darboğaza sokar mı yine bana kafayı yedirtir mi yoksa yeterli mi?
Not: PUBG oynarken arkada bir yandanda aktif bir şekilde Google'da takılıyorum YouTube, TikTok falan.