H610M H DDR4 sisteme RAM önerisi

• Konuyu başlatan Kxya
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 159

Kxya

Femtopat
Daha fazla  
Anakart
H610M H DDR4
İşlemci
Intel i5-12400F
Merhaba. Bilgisayarımın RAM'lerini 2x8 GB'tan 2x16 GB'a yükseltmek istiyorum fakat RAM nasıl seçilir pek bilgim yok ve bilgisayarımla uyumlu olur mu olmaz mı bilemiyorum. Mevcut RAM'lerimin model numarası "TLTYD48G3200HC16FBK" ve internette aynısını bulamadım. Bütçeyi çok fazla zorlamayacak öneri verebilir misiniz?

Merhaba. Bilgisayarımın RAM'lerini 2x8 GB'tan 2x16 GB'a yükseltmek istiyorum fakat RAM nasıl seçilir pek bilgim yok ve bilgisayarımla uyumlu olur mu olmaz mı bilemiyorum. Mevcut RAM'lerimin model numarası "TLTYD48G3200HC16FBK" ve internette aynısını bulamadım. Bütçeyi çok fazla zorlamayacak öneri verebilir misiniz?
Sıfırdan 2 tane alacağınız için eski RAM'ler ile alakanız yok artık. Direk DDR4 olan herhangi bir RAM alabilirsiniz.

En ucuz olarak tercih edebilirsiniz:

Uyumlu olur ve bir sıkıntı çıkarmaz değil mi? Sadece DDR4 olmasına mı dikkat etmem gerekiyor?

Uyumlu olur ve bir sıkıntı çıkarmaz değil mi? Sadece DDR4 olmasına mı dikkat etmem gerekiyor?
Diğer ramleri sökeceğinden dolayı sorun çıkarmaz. Ramlerde biraz da şans işi kimse çalışıp çalışmayacağını garanti edemez. O yüzden mümkünse aynı model almanız tavsiye edilir.

Evet uyumlu olur. Eskileri çıkaracağınız için "Aynı MHZ, aynı CL" olayı kalkıyor diyebiliriz. Sadece DDR4 olması önemli sıfırdan RAM takılacaksa. (Tabi 2133/2666 MHZ veya adı sanı belli olmayan RAM'lerden uzak durun.)

DDR4 destekli olduğu sürece uyumludur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı