Merhaba, öncelikle şöyle sormak istiyorum. Ekran kartını değiştirirken PSU'nun CPU'nun yeterli olup uyup uymadığına bakıyoruz ya mesela işlemci değiştirirkende anakartın uyup uymadığına bakmalı mıyız? Benim anakartım Intel destekli Gigabyte H410h m şu anki işlemcimde Intel Core i5-10500 ben bu işlemciyi Intel Core i5-14400F ile değiştirmek istiyorum ancak dediğim gibi anakarta uyar mı sizce? Bilen birileri yardımcı olursa mutlu olurum.
Merhaba, öncelikle şöyle sormak istiyorum. Ekran kartını değiştirirken PSU'nun CPU'nun yeterli olup uyup uymadığına bakıyoruz ya mesela işlemci değiştirirkende anakartın uyup uymadığına bakmalı mıyız? Benim anakartım Intel destekli Gigabyte H610h m v2 şu anki işlemcimde Intel Core i5-10500 ben bu işlemciyi Intel Core i5-14400F ile değiştirmek istiyorum ancak dediğim gibi anakarta uyar mı sizce? Bilen birileri yardımcı olursa mutlu olurum.
İşlemcinizin 10500 olduğuna emin misiniz? H610M anakart LGA 1700 sokettir. 10500 ise LGA 1200 soket işlemcidir. Sokete oturmaz ve kullanamazsınız. Ya anakart modelinizi ya da işlemci modelinizi yanlış belirttiniz. Her anakarta her işlemci tabii ki uymaz, işlemciler soket sokettir. Kullanmayı bırakın sokete otutturamazsınız.
Anakartınız yüksek ihtimal Gigabyte H510M-H v2, H610M değil.
İşlemcinizin 10500 olduğuna emin misiniz? H610M anakart LGA 1700 sokettir. 10500 ise LGA 1200 soket işlemcidir. Sokete oturmaz ve kullanamazsınız. Ya anakart modelinizi ya da işlemci modelinizi yanlış belirttiniz. Her anakarta her işlemci tabii ki uymaz, işlemciler soket sokettir. Kullanmayı bırakın sokete otutturamazsınız.
Anakartınız yüksek ihtimal Gigabyte H510M-H v2, H610M değil.
En ucuz Asus Prime H610M-K D4 Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime H610M-K D4 Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.840,46 TL'den başlayan fırsatları yakala!