Montajını kontrol edin.ASUS Prime H610M-K anakartım var fakat öndeki 2 tane 3.0 portu görmesine rağmen diğer 2.0 portu görmüyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Sadece 1 port için kasayı açmak istemiyorum. Anakart herhangi bir sorun yaratır mıMontajını kontrol edin.
Bilmiyorum fakat diğerleri çalışıyor takılı olması gerekmez mi?Ön panelden gelen soket anakarta takılı mı?
Hocam o çalışmayan kısımın kablosu anakarta takılı mı diye kontrol etmenizi istedim. Takılı olmadığı için ya da tam oturmamış olduğu için çalışmayabilir.Sadece 1 port için kasayı açmak istemiyorum. Anakart herhangi bir sorun yaratır mı
Bilmiyorum fakat diğerleri çalışıyor takılı olması gerekmez mi?
Kasanın içini açtım anakarttaki 6 USB'nin hepsi çalışıyor fakat öndeki 3 USB'den sadece 1 USB çalışmıyor kablolarda herhangi bir problem vs. yok.
Hocam o çalışmayan kısmın kablosu anakarta takılı mı diye kontrol etmenizi istedim. Takılı olmadığı için ya da tam oturmamış olduğu için çalışmayabilir.
selam hocam, ben de cuma günü aldığım hazır sistemde aynı anakarttan mevcut. benim de ön 2 usb 2.0 usb portlarım çalışmıyor. siz herhangi bir çözüm yaratabildiniz mi ?Açıp baktım fakat hiçbir sorun göremedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.