H610M-K ön USB portu çalışmıyor

ozgvaster

Femtopat
Daha fazla  
ASUS Prime H610M-K anakartım var fakat öndeki 2 tane 3.0 portu görmesine rağmen diğer 2.0 portu görmüyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Montajını kontrol edin.
Sadece 1 port için kasayı açmak istemiyorum. Anakart herhangi bir sorun yaratır mı
Ön panelden gelen soket anakarta takılı mı?
Bilmiyorum fakat diğerleri çalışıyor takılı olması gerekmez mi?

Kasanın içini açtım anakarttaki 6 USB'nin hepsi çalışıyor fakat öndeki 3 USB'den sadece 1 USB çalışmıyor kablolarda herhangi bir problem vs. yok.

Son düzenleme:
Sadece 1 port için kasayı açmak istemiyorum. Anakart herhangi bir sorun yaratır mı

Bilmiyorum fakat diğerleri çalışıyor takılı olması gerekmez mi?

Kasanın içini açtım anakarttaki 6 USB'nin hepsi çalışıyor fakat öndeki 3 USB'den sadece 1 USB çalışmıyor kablolarda herhangi bir problem vs. yok.
Hocam o çalışmayan kısımın kablosu anakarta takılı mı diye kontrol etmenizi istedim. Takılı olmadığı için ya da tam oturmamış olduğu için çalışmayabilir.

Merhaba dikkat ederseniz bu model anakartta, anakart üzerindeki usb soketi çift sıra değil tek sıra. buaraya taktığımız usb jackları bi sırası bir usb portunu diğer sırasıda diğer usb portunu çalıştırır. anakartta tek sıra iğne olduğu için oraya hangi usb denkgelirse o çalışıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı