H61H2-M17 anakart BIOS nasıl güncellenir?

tavuklupilavlı

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba ben BIOS güncelleme işlerini bilmiyorum anakartım: H61H2-M17. BIOS menüm böyle açılıyor Google'dan aldım, sistemim:
Xeon E3 1230 3.20 GHz işlemci.
16 GB RAM.
GTX 770 ekran kartı BIOS'um eski güncellemek için ne yapmam lazım uzman birisi var mı? Bir terslik yapmayım PC bozulmasın.

WP_20151202_001.jpg

Gerek yok o zaman BIOS güncelleme pek de mühim bir şey değil zaten.

Hocam bir de bir şey diyeceğim kasamın içi çok kötü yani temizlesem bir 10 20 FPS artar oyunlarda işlemci soğutma bloğu demirlik olan var ya onun içinde bayağı birleşmiş tozlar var ekran kartımın içinde de çok fazla temizlemeyi bilmiyorum ama temizlemek için ekran kartının ve işlemcinin vidaları sökülmesi lazım galiba evdede üfürücü yok ne yapmalıyım bilgisayarcıya vermek istemiyorum.

Hocam bir de bir şey diyeceğim kasamın içi çok kötü yani temizlesem bir 10 20 FPS artar oyunlarda işlemci soğutma bloğu demirlik olan var ya onun içinde bayağı birleşmiş tozlar var ekran kartımın içinde de çok fazla temizlemeyi bilmiyorum ama temizlemek için ekran kartının ve işlemcinin vidaları sökülmesi lazım galiba evdede üfürücü yok ne yapmalıyım bilgisayarcıya vermek istemiyorum.
fön makinesini soğukta çalıştırıp temizleyebilirsin ya da süpürge kullan istersen

Technopat Haberler

Geri
Yukarı