H Hasan Tanrıverdi Ziyaretçi 10 Şubat 2020 #1 Anakartım H61H2-MV, uzun süredir kullanmıyorum. Bu sene sistem toplayacağım, ona GTX 1060 ve i7 3770 takacağım. Artı olarak da 4 GB RAM ekleyeceğim fakat bir slot çalışmıyor, nasıl bu sorunu çözerim? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Şubat 2020
Anakartım H61H2-MV, uzun süredir kullanmıyorum. Bu sene sistem toplayacağım, ona GTX 1060 ve i7 3770 takacağım. Artı olarak da 4 GB RAM ekleyeceğim fakat bir slot çalışmıyor, nasıl bu sorunu çözerim?
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 10 Şubat 2020 #2 Tamir ettirebilirsiniz, gerisinde harici bir aparat bulunmamakta. Artı 0 Eksi
KS KS H Hasan Tanrıverdi Ziyaretçi 11 Şubat 2020 #3 enes.wtp dedi: Tamir ettirebilirsiniz, gerisinde harici bir aparat bulunmamakta. Genişletmek için tıkla... Kaç tl tutar hocam? enes.wtp dedi: Tamir ettirebilirsiniz, gerisinde harici bir aparat bulunmamakta. Genişletmek için tıkla... Hocam birde GTx 1060 bu anakarta olurmu? Artı 0 Eksi
enes.wtp dedi: Tamir ettirebilirsiniz, gerisinde harici bir aparat bulunmamakta. Genişletmek için tıkla... Kaç tl tutar hocam? enes.wtp dedi: Tamir ettirebilirsiniz, gerisinde harici bir aparat bulunmamakta. Genişletmek için tıkla... Hocam birde GTx 1060 bu anakarta olurmu?