H61H2-MV Intel Xeon E3-1220 uyumlu mu?

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Anakartım ve takmak istediğim işlemci başlıkta yazıyor. 2.el olarak 250 TL'ye buldum fiyatı gayet uygun oyun performansı da iyi gibi gördüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
onu biliyorumda anakartın desteği varmıdır onu bilmiyorum çünkü anakartım işlemci desteği sitesinden bu işlemci yazmıyor
Genelde çoğu anakartta Xeon modelleri yazmaz. Çünkü özünde sunucu işlemcisidir, PC değil. Ama pin olarak uyumlu olması, anakartın çalıştıracağı anlamına geliyor Intel'de. Ben böyle biliyorum. Yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim diğer arkadaşlar.

Genelde çoğu anakartta Xeon modelleri yazmaz. Çünkü özünde sunucu işlemcisidir, PC değil. Ama pin olarak uyumlu olması, anakartın çalıştıracağı anlamına geliyor Intel'de. Ben böyle biliyorum. Yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim diğer arkadaşlar.
fazla bakan yok sizde bu xeon işlemciler konusnda konu açmışsınız destek aldığınız iyi bir site varmı soket olarak uyumlu onu biliyorum ama hiç bir yerde bu anakarta bu işlemci destekliyor falan yazmıyor o yüzden kafama fazla yatmıyor

fazla bakan yok sizde bu xeon işlemciler konusnda konu açmışsınız destek aldığınız iyi bir site varmı soket olarak uyumlu onu biliyorum ama hiç bir yerde bu anakarta bu işlemci destekliyor falan yazmıyor o yüzden kafama fazla yatmıyor
Ben buradaki arkadaşlardan yardım aldım. Bendeki Xeon, X3440. 1156 pin, yani birinci nesil bir işlemci. O konuda birçok yerde bilgi bulabildim almadan önce. Benim fikrim AMD anakartlardaki gibi soket uyumlu olsa da çekirdek desteği olmama durumunu yaşamazsınız. Baktığınız ilan GET ilan vb. ise deneyip iade de edebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı