H61H2-MV Uygun İşlemci tavsiyesi

Öneride gösterdiğim işlemci uyumlu mu yani şimdi? Alırsam sıkıntı yasamam eminsiniz değil mi? i3 kullanıyorum i7 acar yani? i3'ten i7'ye yükseltiyorum ondan önemli benim için. Şimdi internetten sipariş vereceğim, param boşa gitmesin :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet uyumlu. Almadan önce BIOS güncellemesi yapınız mutlaka.
Ayrıca K ibareli bir işlemci almanıza gerek yok. Direkt i7 3770 alabilirsiniz.

Evet uyumlu. Almadan önce BIOS güncellemesi yapınız mutlaka.
Ayrıca K ibareli bir işlemci almanıza gerek yok. Direkt i7 3770 alabilirsiniz.

BIOS güncellemesi yapmak istiyorum fakat, anakartımın üreticisine girdiğimde ise;
  • H61H2-MV 1.0
  • H61H2-MV2.0
  • H61H2-MV3.0
Gibi sayılar çıkıyor. Benim GPU-Z programından baktığım ise, modelin karşısında 1.0 yazması. Yani 3.0 indirsem olur mu?
Bir de, 1000 TL civarında GTA 5 gibi oyunları high ayarlarda oynatacak ekran kartı önerebilir misiniz?

En son BIOS 11/27/2013 tarihinde güncellenmiş. BIOS'u güncellemek için anakart üretici sitesinde güncel BIOS bulamadım. Eğer anlıyorsanız bir el atın lütfen. İşlemciyi değiştireceğim için, cidden BIOS'u güncellemek şart mı? Güncelleme yoksa ne yapmalıyım?

BIOS güncel, kontrol ettim. İşlemciyi alıp kullanabilirsin.

Güç kaynağını belirt. O bütçeye GTX 1060 3 GB alınabilir.

Ya valla çok teşekkür ederim. Aklımdaki bütün soruları aydınlattınız. Allah razı olsun.

Bir de 8 GB RAM almak istiyorum. BIOS'tan çarpanı 12 yaptıgımda, RAM bellek frekansı 1600 MHz oluyor.
Yani DDR3 RAM var kasada. Ben 8 GB'lık RAM alacağım, frekansını 1600 MHz mi seçmeliyim? Çarpanı 10'a çektiğimde 1066 oluyor. CPU-Z'den baktığımda ise;
DRAM Frequency: 798.1MHz olarak gösteriyor. Şimdi aklım karıştı. Sizce kaç MHz frekanslı bir RAM almalıyım?

Sizi de çok yordum, ama kitapçık gibisiniz cidden. Bana çok yardım ettiniz çok teşekkür ederim. Bu da son sorumdu zaten, şimdiden sizi yorduğum için özür dilerim.

Kullandığın RAM'in aynısından almaya çalış. MHz, CL, marka ve koduna dikkat et alırken.

BIOS'tan çarpanı 12 yaptıgımda, RAM bellek frekansı 1600 MHz oluyor.
Yani DDR3 RAM var kasada. Ben 8 GB'lık RAM alacağım, frekansını 1600 MHz mi seçmeliyim? Çarpanı 10'a çektiğimde 1066 oluyor. CPU-Z'den baktığımda ise;
DRAM Frequency: 798.1MHz olarak gösteriyor. Şimdi aklım karıştı. Sizce kaç MHz frekanslı bir RAM almalıyım?

AIDA 64 indirip RAM bilgilerini detaylı bir şekilde paylaş.

AIDA64

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı