VoidGlaxo Hectopat Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2021 #1 Bu H61H2MV anakarta bu RAM'i almayı düşünüyorum. Kingston 4GB HyperX Fury Black DDR3 1333MHz CL9 PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Kingston 4GB HyperX Fury Black DDR3 1333MHz CL9 PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
Bu H61H2MV anakarta bu RAM'i almayı düşünüyorum. Kingston 4GB HyperX Fury Black DDR3 1333MHz CL9 PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Kingston 4GB HyperX Fury Black DDR3 1333MHz CL9 PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
KadirhanCoach Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 311 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Spor Eğitmeni 2 Ocak 2021 #2 Mantıklı. DDR3 bir sistem için yeterli olacağını düşünüyorum. Artı 0 Eksi
KS KS VoidGlaxo Hectopat Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2021 #3 KadirhanCoach dedi: Mantıklı. DDR3 bir sistem için yeterli olacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Anakarta uyum konusunda sıkıntı çıkarır mı salı günü aldığım Gskill ram bu konuda beni baya yordu Artı 0 Eksi
KadirhanCoach dedi: Mantıklı. DDR3 bir sistem için yeterli olacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Anakarta uyum konusunda sıkıntı çıkarır mı salı günü aldığım Gskill ram bu konuda beni baya yordu
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2021 #4 Hocam, yine mi siz. Size uygun RAM bulmuştuk. Eski olanın aynısı. Artı 0 Eksi
KadirhanCoach Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 311 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Spor Eğitmeni 2 Ocak 2021 #5 Sanmam. Ama sana tek önerim zaten DDR3 bir sistem olduğu için fazla aksiyon aramadan fantezi yapmadan uyumlu olan bir RAM ile yoluna devam etmen. Artı 0 Eksi
Sanmam. Ama sana tek önerim zaten DDR3 bir sistem olduğu için fazla aksiyon aramadan fantezi yapmadan uyumlu olan bir RAM ile yoluna devam etmen.
KS KS VoidGlaxo Hectopat Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2021 #6 Yener K. dedi: Hocam, yine mi siz. Size uygun RAM bulmuştuk. Eski olanın aynısı. Genişletmek için tıkla... Hocam yine ben biliyorum abarttım ama vatan değişim veya Para iadesi yapmazsa kupon verirse diye yazdım KadirhanCoach dedi: Sanmam. Ama sana tek önerim zaten DDR3 bir sistem olduğu için fazla aksiyon aramadan fantezi yapmadan uyumlu olan bir RAM ile yoluna devam etmen. Genişletmek için tıkla... Yani bu olurmu onu mu kast ediyorsunuz Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: Hocam, yine mi siz. Size uygun RAM bulmuştuk. Eski olanın aynısı. Genişletmek için tıkla... Hocam yine ben biliyorum abarttım ama vatan değişim veya Para iadesi yapmazsa kupon verirse diye yazdım KadirhanCoach dedi: Sanmam. Ama sana tek önerim zaten DDR3 bir sistem olduğu için fazla aksiyon aramadan fantezi yapmadan uyumlu olan bir RAM ile yoluna devam etmen. Genişletmek için tıkla... Yani bu olurmu onu mu kast ediyorsunuz
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2021 #7 Tamam hocam. Dediğiniz gibi olursa Kingston alırsınız. Kingston iyidir. Artı 0 Eksi
KS KS VoidGlaxo Hectopat Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2021 #8 Yener K. dedi: Tamam hocam. Dediğiniz gibi olursa Kingston alırsınız. Kingston iyidir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam içimi rahatlattı teşekkürler Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: Tamam hocam. Dediğiniz gibi olursa Kingston alırsınız. Kingston iyidir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam içimi rahatlattı teşekkürler