VoidGlaxo Hectopat Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #1 Merhaba ben G.Skill 4 GB RAM kullanıyorum ama RAM'in bazı hataları var ondan dolayı iade edeceğim. Bu RAM'i almayı düşünüyorum sizce anakartıma uyar mı yoksa G.Skill sadece degistireyim mi, yine aynısından mı alayım? Anakartım H61H2MV. Dosya Ekleri Screenshot_20210101-181213.png 204,7 KB · Görüntüleme: 34 Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ocak 2021
Merhaba ben G.Skill 4 GB RAM kullanıyorum ama RAM'in bazı hataları var ondan dolayı iade edeceğim. Bu RAM'i almayı düşünüyorum sizce anakartıma uyar mı yoksa G.Skill sadece degistireyim mi, yine aynısından mı alayım? Anakartım H61H2MV.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.735 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #11 Trendyol'dan @Yener K. hocamın attığı ürünü alırsan sorun olmaz, Trendyol düzgün bir yer hocam. Satıcı da iyiyse sorun olmaz. Artı 0 Eksi
Trendyol'dan @Yener K. hocamın attığı ürünü alırsan sorun olmaz, Trendyol düzgün bir yer hocam. Satıcı da iyiyse sorun olmaz.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #12 Yok hocam. Rahat olun. Artı 0 Eksi
KS KS VoidGlaxo Hectopat Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #13 BerkayZ87 dedi: Trendyol'dan @Yener K. hocamın attığı ürünü alırsan sorun olmaz, Trendyol düzgün bir yer hocam. Satıcı da iyiyse sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Satıcı 9.6 puan almış ama bu ürüne kimse puan vermemiş o biraz beni Korkutuyor Yener K. dedi: Yok hocam. Rahat olun. Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada aklıma bir şey takıldı Vatan bu RAM'i alır değil mi? VoidGlaxo dedi: Satıcı 9.6 puan almış ama bu ürüne kimse puan vermemiş o biraz beni Korkutuyor Hocam bu arada aklıma bir şey takıldı Vatan bu RAM'i alır değil mi? Genişletmek için tıkla... yener hocam sizden cevap bekliyorum BerkayZ87 dedi: Trendyol'dan @Yener K. hocamın attığı ürünü alırsan sorun olmaz, Trendyol düzgün bir yer hocam. Satıcı da iyiyse sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam vatan iade alır dimi Son düzenleme: 2 Ocak 2021 Artı 0 Eksi
BerkayZ87 dedi: Trendyol'dan @Yener K. hocamın attığı ürünü alırsan sorun olmaz, Trendyol düzgün bir yer hocam. Satıcı da iyiyse sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Satıcı 9.6 puan almış ama bu ürüne kimse puan vermemiş o biraz beni Korkutuyor Yener K. dedi: Yok hocam. Rahat olun. Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada aklıma bir şey takıldı Vatan bu RAM'i alır değil mi? VoidGlaxo dedi: Satıcı 9.6 puan almış ama bu ürüne kimse puan vermemiş o biraz beni Korkutuyor Hocam bu arada aklıma bir şey takıldı Vatan bu RAM'i alır değil mi? Genişletmek için tıkla... yener hocam sizden cevap bekliyorum BerkayZ87 dedi: Trendyol'dan @Yener K. hocamın attığı ürünü alırsan sorun olmaz, Trendyol düzgün bir yer hocam. Satıcı da iyiyse sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam vatan iade alır dimi