H61M-S1 anakarta 8x2 RAM önerisi

• Konuyu başlatan l4xky
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 526
Satıcı hakkında kötü yorum yazılmamış RAM'le ilgili uyum konusunda ise kesin bir şey diyemeyeceğim

Anakartınızın revizyon modeli nedir rev2.0-rev2.1-rev2.2-rev3.0-rev4.0 şeklinde modeller var sizinki hangisi.

Satıcı hakkında kötü yorum yazılmamış RAM'le ilgili uyum konusunda ise kesin bir şey diyemeyeceğim.

Anakartınızın revizyon modeli nedir rev2.0-rev2.1-rev2.2-rev3.0-rev4.0 şeklinde modeller var sizinki hangisi.

Konu sahibinin attığı RAM'ler benim için de uygun mudur?

Dosya Ekleri

• 1680128148283.png
    1680128148283.png
    9,9 KB · Görüntüleme: 27
Laptop sizinki hocam arkadaşın attığı RAM'ler size olmaz sizin SO-DIMM RAM almanız lazım. Bir de eliniz değmişken Memory kısımının da fotoğrafını atabilir misiniz?
Laptop değil masaüstü kullanıyorum, anakartım bu ECS ELITEGROUP
Destekliyor gözüküyor fakat emin olmak için size sormak istedim. Desteklediği hızlar kısmında 1600 yanında * var bu bir şey mi ifade ediyor?

Dosya Ekleri

• 1680130541572.png
    1680130541572.png
    17,7 KB · Görüntüleme: 23
Laptop değil masaüstü kullanıyorum, anakartım bu ECS ELITEGROUP
Destekliyor gözüküyor fakat emin olmak için size sormak istedim. Desteklediği hızlar kısmında 1600 yanında * var bu bir şey mi ifade ediyor?

Hocam anladığım kadarı ile 4+2 GB RAM kullanıyorsunuz ve 1600 MHz olarak çalışıyorlar neden notebook olarak gözüktüğünü anlamasam da cihazın.

Arkadaşın attığı linkteki RAM'lerden dolayı bir problem olacağını düşünmüyorum yorumlarda satıcı ile ilgili bir olumsuzluk göremedim iki tane satın alıp deneyebilirsiniz bir problem olacağını düşünmesem de Hepsiburada'da 14 gün iade süresi var en kötü iade yaparsınız.

Son düzenleme:
Hocam anladığım kadarı ile 4+2 GB RAM kullanıyorsunuz ve 1600 MHz olarak çalışıyorlar neden notebook olarak gözüktüğünü anlamasam da cihazın.

Arkadaşın attığı linkteki RAM'lerden dolayı bir problem olacağını düşünmüyorum yorumlarda satıcı ile ilgili bir olumsuzluk göremedim iki tane satın alıp deneyebilirsiniz bir problem olacağını düşünmesem de Hepsiburada'da 14 gün iade süresi var en kötü iade yaparsınız.

Malum Casper yine bir şeyler karıştırmış, bilgisayar eski zaten belli bir süre kullanmak zorundayım. 4+2 olmasına rağmen neden Dual gözüküyor? Flex olması gerekmiyor mu? Öyle yapacağım büyük ihtimal, eğer uymazsa umarım 14 gün iadede sorun çıkmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı