H700i'li, RTX 2080'li kasa toplama

Şimdi 1080P olsa 9700K olabilirdi, ancak 2K'da işler değişiyor. Ryzen 2700X hem 500TL daha ucuz, hem soğutma almana da gerek yok hem de 8 çekirdek 16 thread olarak geliyor. 9700K sadece 8 çekirdek, HyperThreading kapalı o işlemcide.

Şimdi 1080P olsa 9700K olabilirdi, ancak 2K'da işler değişiyor. Ryzen 2700X hem 500TL daha ucuz, hem soğutma almana da gerek yok hem de 8 çekirdek 16 thread olarak geliyor. 9700K sadece 8 çekirdek, HyperThreading kapalı o işlemcide.
Aslinda 1080p dusundumde rtx 2080varken en az 2k oynarim diyorum.bu islemci isinide arkadaslara falan sordum sakin amd alma diyorlar oyun icin hocam oyun icin intel alinirmis

Neye dayanarak onu söylediklerini sorsaydınız, zira cahil insan çok teknoloji konusunda. Bu konularda birine soru sorarsanız ve pek bilgisi yoksa, kulaktan dolma bir bilgidir bu, "i7 iyidir" hesabı.

Burada kimse sorarsan sor size en iyisi ve uygunu neyse onu tavsiye eder. Sadece benim değil başka kişilerin de yorumlarını bekleyebilirsiniz. Intel dolar fırladıktan sonra fiyatlarını yükseltti ve bir daha indirmedi. Bu yüzden fiyatlandırma olarak 2750TL hak edecek bir işlemci değil. Soğutma ile beraber en az 1000TL fazla verirsiniz ve alacağınız 15FPS buna değecek ise tabii yine siz bilirsiniz. Zira ben 15FPS'yi 1000TL'ye almazdım. :)

2K'da zaten maximum o kadar fark olacaktır. He dersen benim parayla bir sorunum yok almışken i9 alıver. :neo:

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı