H81 Anakartlı Casper PC'ye GTX 960 Önerisi

Morwebcam

Hectopat
Daha fazla  
Casper marka bir masaüstü bilgisayar aldım, i7 4790 işlemcisi var fakat GT 730 grafik kartı var ve oyunlarda sıkıntı çıkarıyor. Ben de bu anakarta GTX 960 ekran kartı takarsam bir sıkıntı olur mu? Bir de güç kaynağı sıkıntı çıkarır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartını almadan önce ekran kartının takılı olduğu yerin ölçüsünü almanız gerekiyor. Eğer tahmin ettiğim küçük kasalı olan model ise uzun kartlar ile sorun çıkarabilir. PSU için ise bir şey diyemeyiz, etiketinin görüntüsünü (Watt bilgilerinin olduğu) buraya yüklerseniz daha iyi olur.

Casper/Exper sistemlerdeki güç kaynakları standart. Mevcut ekran kartından da belli zaten. GTX 960 alacaksan zaten mecbur güç kaynağını değiştirmek zorundasın. Ekran kartı ve güç kaynağı için net bütçe belirtin. Kasanızın ekran kartı için boyutlarını ölçtünüz mü? Uzun kartları takamayabilirsiniz.

Son düzenleme:
Casper/Exper sistemlerdeki güç kaynakları standart. Mevcut ekran kartından da belli zaten. GTX 960 alacaksan zaten mecbur güç kaynağını değiştirmek zorundasın. Ekran kartı ve güç kaynağı için net bütçe belirtin. Kasanızın ekran kartı için boyutlarını ölçtünüz mü? Uzun kartları takamayabilirsiniz.
Bütçe toplam 1200 civarı bir de ben gtx 960 nerden alıcam ?

Bir de gtx 960ın ölçülerini bulamadım. Nerden bulabilirim?

İkinci el de alabilirim mantıklımı ?

Sıfır bulmanız zaten pek olası değil. Bulsanız bile pahalıdır. Ürünün ölçüleri genelde satıcı tarafından belirtilir. İkinci el daha akıllı bir yatırım olacaktır.

Açıkcası güç tüketimi yüzünden sebepler söylenmiş fakat neden GTX 1050 Ti düşünmüyorsunuz. GTX 960 ile aynı performansa sahip güç tüketimi düşük ve daha yeni. Hem boyut bakımından küçük modelleride mevcut.

Hatta biraz daha önde olduğu ortada bir kaç karşılaştırma videosunu buraya bırakıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı