H81 Anakartlı Casper PC'ye GTX 960 Önerisi

Açıkcası güç tüketimi yüzünden sebepler söylenmiş fakat neden GTX 1050 Ti düşünmüyorsunuz. GTX 960 ile aynı performansa sahip güç tüketimi düşük ve daha yeni. Hem boyut bakımından küçük modelleride mevcut.

Hatta biraz daha önde olduğu ortada bir kaç karşılaştırma videosunu buraya bırakıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Düşündüm tabikide ama gtx 960 alırsam büyük ihtimalle 2. el alıcam çünkü sıfırını bulmak zormuş.1050 ti alırsam 2.el almak istemiyorum bir de benchmark testlerinde gtx 960 biraz daha iyi gözüküyor.

UserBenchmark: Nvidia GTX 1050 Ti vs 960

Gtx 960 ın Ölçülerini Nereden bulabilirim?

Düşündüm tabikide ama gtx 960 alırsam büyük ihtimalle 2. el alıcam çünkü sıfırını bulmak zormuş.1050 ti alırsam 2.el almak istemiyorum bir de benchmark testlerinde gtx 960 biraz daha iyi gözüküyor.

UserBenchmark: Nvidia GTX 1050 Ti vs 960

Gtx 960 ın Ölçülerini Nereden bulabilirim?

Oyunlarda verdiği FPS değerleri daha yüksek 1050 Ti'ın. Almak istediğiniz 960'ın modelini yazın google resmi sitesinde boyutları yazmakta hepsinin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı