H81-Plus ve H97 Plus arasında seçim

Uğur POLAT

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Yüksek ihtimalle bu hafta içinde bilgisayarımı topluyorum. Fakat aklıma son anda bir şey takıldı. Öncelikle toplayacağım sistemi söyleyeyim ardından da soruma geçeyim istiyorum.
Toplanacak sistem:
1) Asus H97PLUS
2) Corsair 8GB (2x4gb) Vengeance 1600Mhz ram
3) Corsair Carbide Champ/Spec-02 80 Plus 650W kasa
4) MSI GTX 970
5) Intel i5 4690 işlemci
Evet şimdi sorum şöyle: Ben şuanda 11. sınıf öğrencisiyim ve bu sistemimi üniversite 3. sınıfa kadar kullanacağım. O zamana kadar bu iki anakarttan hangisini seçersem benim için daha yararlı olur?
Şimdiden teşekkürler iyi sosyaller.:)

H97 daha güncel ama onun fiyatına z97 var ve onları tercih etmen daha doğru olur.
www.vatanbilgisayar.com: Z97 PC Mate Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) HDMI&DVI Anakart - Vatan Bilgisayar
www.vatanbilgisayar.com: Z97 GUARD-PRO Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3200MHz(O.C.) Anakart - Vatan Bilgisayar
Güncel olanı alman sana daha yeni teknolojileri sunacak bu sayede daha ileriye dönük olacak. Bu arada sata portları konusunda güncel olanlar sana daha fazla avantajlar sağlar.

Teşekkürler fakat o.c yapamayı planlamıyorum. Yine de Z97 çipsetli anakart almam mantıklı mı?

11.png
Ekran kartı konusunda sana bir artı sağlıyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı