H81C anakartta işlemci nasıl değiştirilir?

FrostPM

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar işlemciyi söküp yeni işlemciye geçmeyi düşünüyorum. i5 4200M'den i7 4770'e fanı falan söktüm ama mandal yok internettekiler gibi. Anakarta bağlı mı anlamadım. Ne yapacağım? Anakart H81C.

Dosya Ekleri

• IMG_20250905_142441.jpg
    IMG_20250905_142441.jpg
    454,5 KB · Görüntüleme: 14
Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartınla uyumsuz bir işlemci almışsın. Anakartın mobil (PGA) işlemci destekliyor, sendeki masaüstü (LGA) işlemcisi. Maalesef takamazsın.

Anakartınla uyumsuz bir işlemci almışsın. Anakartın mobil (PGA) işlemci destekliyor, sendeki masaüstü (LGA) işlemcisi. Maalesef takamazsın.

Almadım daha işlemciyi alacaktım da uyumlu en iyi ne alabilirim çok kötü şu anki RX 570le çok darboğaz yapıyor.

Almadım daha işlemciyi alacaktım da uyumlu en iyi ne alabilirim çok kötü şu anki RX 570le çok darboğaz yapıyor.
Daha almadıysan direkt anakart değiştirmeni öneririm bütçe ayırarak. Bütçen ne kadar? 2. el laptop çıkması i7 4. nesil laptop işlemcileri oluyor onlardan alabilirsin.

Daha almadıysan direkt anakart değiştirmeni öneririm bütçe ayırarak. Bütçen ne kadar? 2. el laptop çıkması i7 4. nesil laptop işlemcileri oluyor onlardan alabilirsin.

Kral vallahi bütçem olsa i7 4770 Falan zorlamam anakart değişecek bütçem yok maalesef 2bin lira falan işlemci alabilirsem alacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı