İşlemci ID nasıl değiştirilir?

• Konuyu başlatan FcamS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 1.331

FcamS

Hectopat
Yer
Home Sweet Home
Ben bir oyundan gereksiz yere işlemci banı yedim ve işlemcimin ID'sini değiştirmek istiyorum. YouTube gibi yerlerde aradım ama hiçbir sonuç alamadım.
Benim işlemcimin ID'sini değiştirebilme gibi bir olasılığım var mı?

Ben bir oyundan gereksiz yere işlemci banı yedim ve işlemcimin ID'sini değiştirmek istiyorum. YouTube gibi yerlerde aradım ama hiçbir sonuç alamadım.
Benim işlemcimin ID'sini değiştirebilme gibi bir olasılığım var mı?
İşlemci banı olduğuna emin misiniz? Anakartınıza ya da ssd/hdd'nize de atmış olabilirler.

Spoofer ile birkaç oyunda hardware idlarınızı gizleyebiliyorsunuz. Ama her oyunda çalışmıyor. Örnek olarak Valorant'da çalışmaz. Global cheat ın sitesinde bedava spoofer var başka bir yerde var mı bilmem. Spooferı çalıştır daha sonra oyuna gir.

Gereksiz yere kimse ban atmaz. Yanlışlık varsa düzeltilir.
Eğer hile yapmışsanız da hak etmişsinizdir. Nedenini bilmeden yardım etmem doğru olmaz. Hileciler yüzünden insanlar oyunlardan soğuyor.

Sizde haklısınız fakat bazen yanlışlıklar olabiliyor, o yüzden ben yardım edeceğim. Ben Zula oynuyordum 2 yıl önce, en son hesaptan çıktığımda hesabımın banı yoktu. Fakat 2 yıl sonra yani 1 -2 ay önce her girdiğim hesap ban yemeye başladı. Zula'ya ticket attım fakat geri dönmediler. En azından ne için ban attıklarını söyleyebilirlerdi.
Tabi bu arkadaş hile kullanmış mıdır bilemem :/

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı