H81H3-M4 Realtek HD Audio hiçbir şekilde yok

OREEMER

Hectopat
Daha fazla  
Hocalarım öncelikle selamünaleyküm.

Anakart Modelim: H81H3-M4 | ECS.

Benim bilgisayarda Realtek HD Audio kurmaya çalıştım ve PC reset attıgımda ise ne simge ne de denetim masasında Realtek HD Audio vardı. Driveri kendi sitesinde indirip kurdum o da aynı sonuç verdi ve buna çözüm aramaya çalıştığım halde bir çözüm bulamadım. Şimdiden yardım edenlere teşekkür ederim.

Hocalarım öncelikle selamünaleyküm.

Anakart Modelim: H81H3-M4 | ECS.

Benim bilgisayarda Realtek HD Audio kurmaya çalıştım ve PC reset attıgımda ise ne simge ne de denetim masasında Realtek HD Audio vardı. Driveri kendi sitesinde indirip kurdum o da aynı sonuç verdi ve buna çözüm aramaya çalıştığım halde bir çözüm bulamadım. Şimdiden yardım edenlere teşekkür ederim.
İlk yeniden başlatılma anı mevcut sürücünün silindiği andır. Bilgisayar açıldığında ekrana tekrar bir kurulum sihirbazı gelmesi gerek ve yeni sürücüyü kurup tekrar yeniden başlatman gerek. Bilgisayar açıldığında ekrana kurulum sihirbazı gelmedi mi?

İlk yeniden başlatılma anı mevcut sürücünün silindiği andır. Bilgisayar açıldığında ekrana tekrar bir kurulum sihirbazı gelmesi gerek ve yeni sürücüyü kurup tekrar yeniden başlatman gerek. Bilgisayar açıldığında ekrana kurulum sihirbazı gelmedi mi?

Hayır hocam gelmedi bende yapmayı denedim olmadı bir de VIA kurunca sesler gidiyor ses gelmiyor bir daha.

Aygıt yöneticisine girip "Ses, video ve oyun denetleyicileri" başlığı altında bulunan es aygıtlarının hepsinin donanım kimliğini teker teker atar mısın? Üstüne sağ tıklayıp Özellikler > Ayrıntılar kısmına gelerek listeden "Donanım Kimlikleri"ni seçmen gerekiyor, daha sonra da orada kimlikler listeleniyor. O kimliklerin hepsini kopyalayıp buraya göndermen lazım.

Aygıt yöneticisine girip "Ses, video ve oyun denetleyicileri" başlığı altında bulunan es aygıtlarının hepsinin donanım kimliğini teker teker atar mısın? Üstüne sağ tıklayıp Özellikler > Ayrıntılar kısmına gelerek listeden "Donanım Kimlikleri"ni seçmen gerekiyor, daha sonra da orada kimlikler listeleniyor. O kimliklerin hepsini kopyalayıp buraya göndermen lazım.

Hocam hepsi bunlar bir de hocam burada Realtek yok anakartımda Realtek olmasına rağmen Realtek görükmüyor.

HDAUDIO\FUNC_01&VEN_1106&DEV_4760&SUBSYS_10197E44&REV_1000
HDAUDIO\FUNC_01&VEN_1106&DEV_4760&SUBSYS_10197E44

HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10DE&DEV_0014&SUBSYS_10DE0101&REV_1001
HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10DE&DEV_0014&SUBSYS_10DE0101

USB\VID_0955&PID_9000

Aşağıdaki linkten Windows 8.1 64-bit'i seçip Sound başlığı altındaki VIA High Definition Audio Driver'ı indir.

Aşağıdaki linkten Windows 8.1 64-bit'i seçip Sound başlığı altındaki VIA High Definition Audio Driver'ı indir.
hocam denedim hemde çok ama tekrar deneyecem zararı yok
bide hocam mümkünse bana ulaşabilecegim bir sosyal hesap vb verirmisin daha rahat konusuruz

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı