H81M-D İşlemci Fanı Devrini Yükseltme

Yosef

Megapat
Daha fazla  
Herkese merhaba Technopat ailesi. Size bir sorum olacak. H81M-D bir anakartım var. İşlemcimin fanının hızını arttırmak istiyorum. SPEEDFAN uygulaması bir fayda etmedi. Nasıl yükseltebilirim işlemcinin fanını ? Oyunlarda ısınma probleminden ani FPS düşüşü yaşıyorum. (Bu arada işlemcim İntel Pentium G3420.) Cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim ben zaten baktım. 50 dereceyi geçmiyor bu meret. Ama hala donuyor oyun. Birde şundan şüphelendim. Oyun başta donmuyor. Sonradan böyle oluyor. O yüzden sıcaklıktan şüphelendim.
Anlamadım gitti ya. Kafayı yedirecek bana. GTA 5 eskiden donmuyordu. En son format attıktan sonra böyle oldu. Yoksa böyle değildi. Üstelik oyun orjinal. Valla sizden gelenleri bekliyecem artık.

50 dereceyi geçmiyorsa neden fan devrini arttırma gereği duydun ki? Belki de sorun HDD'dedir. Sıcaklık sorunu var yazmışsın ama 50 derece çok düşük bir sıcaklık. 50 derece yük altındaki sıcaklık, değil mi? Ekran kartı sıcaklığı nedir oyundayken?
44 derece.

Asus AI Suite 3 yükledikten sonra içindeki Fan Xpert ile yükseltebilirsin.
Nereden indirebilirim ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı