Meraklı Adam
Hectopat
Daha fazla
Öncelikle iyi günler, şimdi anlatacağım problem kaç kişinin başına geldi bilmiyorum ama internette bir çözümü yok o yüzden yardımcı olursanız çok teşekkür ederim. Sorunum bilgisayarıma update yaptıktan sonra windows 7 kurmam ile başladı. Açılırken sürekli reset atıp duruyordu ama yarı yarıya şans yani bazen direk açılıyor bazen 4-5 defa üst üste reset atabiliyordu. Daha sonra sosyalde konu açtım ve windows 8.1 kurmam söylendi. Ben de öyle yaptım şu anda windows 8.1 kurulu fakat sorunum hala geçmiş değil.
[Format atarken UEFI üzerinden kurmaya çalıştım fakat sürekli reset atınca ben bir şeyleri yanlış yaptım diyip normal windows attım. Aynı sorun devam etti windows yükleme ekranı gelirken reset atıp durdu daha sonra bir anda ekran gelince ben de direk UEFI'sız windows 8.1 kurdum.]
Şimdi bu kadar detaycı olmamın sebebi yanlış olan bir şey var mı diye sizin de görmeniz.Windows kurarken yanlış bir şey yapma gibi bir şansım yok çünkü windows 7 yi ben atmamıştım bu yüzden donanımsal bir arıza olarak düşünüyorum. Lütfen yardımcı olun isterseniz video çekebilirim yeter ki hallolsun. Konuda düşük cümleler olabilir çok uzun yazınca yazıp yazıp geri sildim bazı yerlerini.
-Bilgisayar Bileşenleri-
[Format atarken UEFI üzerinden kurmaya çalıştım fakat sürekli reset atınca ben bir şeyleri yanlış yaptım diyip normal windows attım. Aynı sorun devam etti windows yükleme ekranı gelirken reset atıp durdu daha sonra bir anda ekran gelince ben de direk UEFI'sız windows 8.1 kurdum.]
Şimdi bu kadar detaycı olmamın sebebi yanlış olan bir şey var mı diye sizin de görmeniz.Windows kurarken yanlış bir şey yapma gibi bir şansım yok çünkü windows 7 yi ben atmamıştım bu yüzden donanımsal bir arıza olarak düşünüyorum. Lütfen yardımcı olun isterseniz video çekebilirim yeter ki hallolsun. Konuda düşük cümleler olabilir çok uzun yazınca yazıp yazıp geri sildim bazı yerlerini.
-Bilgisayar Bileşenleri-
- Anakart: H81M-D
- İşlemci: İntel i3-4160 3.6GHz
- Ram: 4GB
- Güç kaynağı: 600W
- Ekran Kartı: GTX 650Ti Boost
- Depolama: 120GB Sandisk SSD, 150GB Harddisk, 1T Harddisk
Son düzenleyen: Moderatör: