H81M-E Anakart BIOS Güncelleme "Security Verification Failed" Hatası

H81M-E anakartın BIOS'unu güncellemek istersen Security Verification Failed hatası alıyorum.

b1.jpg
b2.jpg
b3.jpg
b4.jpg

sorun düzeldi yanlış biosu indirmişim

Aynı anakart bende de var ve güncellemede sorun yaşıyorum aynı hatayı alıyorum. Sen direkt olarak kasanın ismini aratıp ordan mı bios'u indirdin? Yoksa direkt olarak anakartın yazılı modülü H81M-E yazarak aratıp mı indirdin? Günlerdir sorunu arıyorum ama yok olmuyor.

Aynı anakart bende de var ve güncellemede sorun yaşıyorum aynı hatayı alıyorum. Sen direkt olarak kasanın ismini aratıp ordan mı bios'u indirdin? Yoksa direkt olarak anakartın yazılı modülü H81M-E yazarak aratıp mı indirdin? Günlerdir sorunu arıyorum ama yok olmuyor.

Anakart'ın sürücü sayfasına ulaşmak için modelini girmeniz gerekiyor.
Resmi Desteği | ASUS Türkiye
ASUS Türkiye

M51AD Sürücüler & Araçlar | Tower PCs | ASUS Türkiye Buradan 15 dakika önce güncelledim. Fakat attığınız linkten Anakart numaramdan aratıp yaptığım zaman indiriyorum, fat32 belleğim görülüyor da içine attığım dosya ama "Security Verification Failed" hatası alıyorum. Anakart olarak aratıp, indirdiğim zaman böyle oluyor gerçekten anlamadım ben bunu. Araştırmadığım konu kalmadı... Bir bilginiz var mı bu konu hakkında?
Anakart'ın sürücü sayfasına ulaşmak için modelini girmeniz gerekiyor.
Resmi Desteği | ASUS Türkiye
ASUS Türkiye
Artık bu konu hakkında bilgi almak istiyorum. Neden olmuyor, yapılması gerekenleri yapıyorum... Anlamış değilim.

Son düzenleme:
Aida64 HTML raporu oluştur. Mediafire yükleyip paylaş bakalım.
AIDA64 HTML Raporu Oluşturma Rehberi
Daha önceden hiç yapmadım. Şimdi attığınız bağlantıdan adım adım yapıp (sorunsuz bir şekilde geçer umarım) paylaşacağım :)
Aida64 HTML raporu oluştur. Mediafire yükleyip paylaş bakalım.
AIDA64 HTML Raporu Oluşturma Rehberi
Buyrun ; Report.htm Sanırım oldu.
Bir hata var mı sistemimde? @26318
@Neurevt
HTML Raporu da oluşturdum. Sitesinden belirttiğim modülü indirip, gerekli talimatları yaptığım halde neden bahsi geçen hatayı alıp BIOS'u mu update edemiyorum?
Rica ediyorum şu konuya bir yardımcı olsanız.. Olmuyorsa da bilen birilerine yönlendirseniz çok sevinirim. @Pantheon

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı