Kaspersky Total Security Güncelleme Başarısız

theark1514

Megapat
Daha fazla  
Bilgisayarıma format attım 1 hafta oldu ama gücelleme başarısız diyor sürekli denememe rağmen. Güncelllerken 2-3 MB takılıyor çok uzun sürüyor sonunda veri tabanı güncelleme başarısız oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Cevap için teşekkürler siz denediğinizde oldu mu bunu denedim yine ayni şekilde devam ediyor.

Kaspersky yanında gelen Secure connection yazılımını silin. VPN kullanıyorsan kapat. İE yapılandırmasını varsayılana sıfırlayın.
Kendi zaten otomatik yapacaktır kendiniz devamlı güncellemeye çalışmayın. Yukarıdaki çözümler işe yaramaz ise imzamdan sistem tarama 1 sonucunu paylaşın.

Kaspersky yanında gelen Secure connection yazılımını silin. VPN kullanıyorsan kapat. İE yapılandırmasını varsayılana sıfırlayın.
Kendi zaten otomatik yapacaktır kendiniz devamlı güncellemeye çalışmayın. Yukarıdaki çözümler işe yaramaz ise imzamdan sistem tarama 1 sonucunu paylaşın.
Genelde tarih saat yanlışlıklardan olmakta. Proxy ayarlarınızı kontrol edin. Complete Internet Repair ile İnternet Bağlantı Ayar Onarımı Modemi resetleyin. Devamı halinde Kaspersky'i onarın.

O da olmazsa Kaspersky Update Utility 3.0 ile manuel güncelleştirin. Kaspersky Update Utility 3.0
Teşekkür ederim eve gidince deniycem bunları.
Porxy ayarlarını kapattım ve temp içindeki dosyaları sildim düzeldi.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı