H81m p33 G3258 uyumluluğu

70659

Megapat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, dün Vatan Bilgisayar'a gidip sistem topladım. İşlemcim G3258 anakartım h81m p33 1150 soket. Çalışana parçaları söylediğimde o işlemci o anakartla çalışmaz, çalışması için eski nesil bir işlemci takıp güncelleme yapıp sonradan kullanabilirsin dedi, ne fikrimi sordu nede başka bişey kafasına göre 200 tl lik anakart koydu benimde dalgınlığıma geldi onay verdim. Sizce doğrumu söylüyor G3258'i h81m p33'de kullanmak için eski nesil bir işlemci takıp güncelleme yapmak lazım mı ?

@70659 Merhaba dostum G3258 o anakart ta çalışır çalışmasına ancak overclock yapabilmen için anakartı güncellemen gerekir. Bunun içinde başka bir işlemciye ihtiyacın yoktu ama arkadaş abartmış durumu, galiba elinde kalan ürünü satabilmek için böyle birşey yapmış. :)

@70659 Merhaba dostum G3258 o anakart ta çalışır çalışmasına ancak overclock yapabilmen için anakartı güncellemen gerekir. Bunun içinde başka bir işlemciye ihtiyacın yoktu ama arkadaş abartmış durumu, galiba elinde kalan ürünü satabilmek için böyle birşey yapmış. :)
Biyerde Vatan Bilgisayar sürekli Asus öneriyor diye duydum ama aldırmadım, gittiğimde ekran kartım MSİ GTX 750 Ti TwinFrozrz'du aynı fiyata daha iyisini al dedi hangi marka dedim Asus olan'ı dedi. Monitör VGA'dedim Asus'tan dönüştürücü çıkıyor dedi ben daha önce 5-6 tane kutu açılımı izledim dönüştürücü çıkmıyor dedim, siz bilirsiniz dedi. Anakartı Asus H81M-C verdi.

@70659 Dostum sana yine iyi bir kart önermiş. Vatan Bilgisayar çalışanlarını şöyle bir sistem ile çalıştırıyor; Her satış sorumlusunun bir aylık kotası vardır ve bu aylık kotalarını doldurduklarında prim verirler örneğin; 50.000 TL reyon kotası vardır, Bireysel 150.000 TL kotası vardır. Bu kotalarını başarıyla doldurduğunda prim alır. Hangi ürünü satması lazımsa önceliği ona verir. "Satış için her şey mubahtır." felsefesiyle çalışırlar. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı