H81M-P33 PC'ye Mac Yuklemek

GÖRKEM042

Hectopat
Katılım
18 Mart 2017
Mesajlar
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Windows PC'ye mac yuklemek istiyorumİ bunla ılgılı bılgı alabılır mıyım? MSI H81M-P33 anakart kullanıyorum, ekran kartı olarak da Nvidia gt360. Diğer PC özellıklerını fotoğrafta görunuyor.

Untitled-1 copy.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İyi akşamlar sizlerin söylemiş olduğunuz yazılımı indirip kurdum ama yalnız usb bellek olmadan açılmıyor ve sürücüleri tanıtamadım bi yardımcı olursanız sevinirim. Kurulum sonrası hiç bi ayarı yapamadım yardımızını bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ediyorum ilginizden dolayı.

Yüklendikten sonra EFI bölümünüz mount olacaktır ve mount olan EFI bölümüne giderek temel FakeSMC gibi kextleri yükleyebilirsiniz. Ayrıca config.plist dosyanızı Clover Configurator isimli uygulama ile düzenlemeyi unutmayınız. Bu kısmı anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Videoyu izlerseniz clover confirigator'ün genel bir kullanımı var videoda. EFI'yi mount etmek config dosyasında ayar yapmak gibi. Yine takıldığınız bir yer olursa çekinmeden sorabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı