H81M-P33 ve 1050 Ti uyumu

lMvMl

Hectopat
Daha fazla  
Selamun aleyküm ben yeni sistem topluyorum eski sistemim biraz çöp ama kafamda çok fazla soru var.

Yeni ekran kartı alacağım ve alacağım ekran kartı: MSI GeForce GTX1050 Ti
Ekran kartını değiştirmişken her şeyi değiştirmek istiyorum.
Normalde anakartım: Gigabyte GA-G31M-ES2L. Ama DDR2 ve 1333 MHz bir kart olduğu için bunu da değiştireceğim. (Bu arada işlemcim Core 2 Q6600 2.4 ghz 4 çekirdek)
Normalde Asus A68HM-K alacaktım ama işlemcimin uymadığını öğrendim. Yeni alacağım anakarta fazla masraf yapmamak için MSI H81M-P33 Intel H81 almayı düşünüyorum. Sizce alacağım ekran kartı bu anakartta bi sıkıntı çıkarır mı? Ve sıkıntı çıkarır diyosanız fazla masraf yapmadan işlemcime uygun nasıl bir anakart alabilirim? (Sistemimde 8 GB DDR3 RAM bulunmakta)

Son düzenleyen: Moderatör:
H81M ve 1050 Ti uyumludur. O işlemciyle tam verim alamazsınız 1050 Ti'dan ve zaten seçtiğiniz anakart ile eski işlemciniz de uyumlu değil. Bu sebeple işlemci de almanız gerek. Ayrıca sistemde nasıl 8 GB DDR3 RAM bulunmakta? O anakart 4 GB ve OC ile 1066 MHz DDR2 RAM desteğine sahip. Eğer harici olarak varsa H81M ile uyumludur ve yeni bir işlemciye de ihtiyacınız olacak. Yoksa da DDR4'e yönelin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı