Haaland mı? Mpabbe mi?

Haaland en doğrusunu yaptı Premier Lig'de parlayacak. Premier lig daha sert lig olduğu için bu sene daha iyi bir haaland göreceğiz.

Ters etkide olabilir bir anda her şeyi batırabilir.

Haaland şu an daha avantajlı konumda. Mbappé para için Psg'yi tercih etti haberleri sonrası birçok kişinin nefretini kazandı. Bu da Haaland'a yaradı. Bu sene Pl'de iş de yaparsa Mbappé'ye bayağı fark atmış olacak.

Bekara "eş" boşamak kolay derler arkadaşlar. R.Madrid'e alacağı şuan alacağının muhtemelen yarısıydı. Hani aradaki fark 3-5M değil yani. Adam 3 sene içinde 600 alacak bu normal değil. Yaşamadan bilemezsiniz. Kendimi Messici olarak tabir edebileceğim biri olarak, Ronaldoyu da Neymar'ı da De Bruyne'u da keyifle takip ediyorum. Ben öyle kıyaslara karşıyım ama Mbappeyi de böyle ezmeniz bence saçma. Mbappe'nin yaptığı koşuları tutabilecek defans şuan dünyada yok ki. O kadar hızlı bir oyuncu görmedim 28 yaşında futbolla yakından ilgilenen biri olarak. O yüzden böyle kıyaslara ne gerek var ? İzleyin keyif alın geçin :D

Bekara "eş" boşamak kolay derler arkadaşlar. R.Madrid'e alacağı şuan alacağının muhtemelen yarısıydı. Hani aradaki fark 3-5M değil yani. Adam 3 sene içinde 600 alacak bu normal değil. Yaşamadan bilemezsiniz. Kendimi Messici olarak tabir edebileceğim biri olarak, Ronaldoyu da Neymar'ı da De Bruyne'u da keyifle takip ediyorum. Ben öyle kıyaslara karşıyım ama Mbappeyi de böyle ezmeniz bence saçma. Mbappe'nin yaptığı koşuları tutabilecek defans şuan dünyada yok ki. O kadar hızlı bir oyuncu görmedim 28 yaşında futbolla yakından ilgilenen biri olarak. O yüzden böyle kıyaslara ne gerek var ? İzleyin keyif alın geçin :D
Gelip Laliga'da yapsaydı o koşuları madem o kadar güveniyor kendine? UCL'de sağlam rakiplere denk geldiği takdirde, Van Dijk, Ramos gibi adamlar bacağını kırar onun. Farmer lig'de para için gol atıp wonderkid olarak anılmaya devam etsin, klübü mbappe üzerine yıkıp Messi'yi de harcadılar ayak üstü. Az buz para vermediler, ama kupaya bedel değil. Orda kaldığı sürece en fazla Ligue 1 kaldırır.

Johan Cruyff: "Neden zengin bir kulübü yenemeyesiniz ki? Ben para dolu bir çantanın gol attığını hiç görmedim."

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı