Haaland mı? Mpabbe mi?

1657233693684.png

Kenan Karaman!

Gelip Laliga'da yapsaydı o koşuları madem o kadar güveniyor kendine? UCL'de sağlam rakiplere denk geldiği takdirde, Van Dijk, Ramos gibi adamlar bacağını kırar onun. Farmer lig'de para için gol atıp wonderkid olarak anılmaya devam etsin, klübü mbappe üzerine yıkıp Messi'yi de harcadılar ayak üstü. Az buz para vermediler, ama kupaya bedel değil. Orda kaldığı sürece en fazla Ligue 1 kaldırır.

Johan Cruyff: "Neden zengin bir kulübü yenemeyesiniz ki? Ben para dolu bir çantanın gol attığını hiç görmedim."
İşte bu yüzden kıyaslamıyorum. Sizin gibiler gerilmesin diye :D Bir şey demedim ki düşüncelerimi dile getirdim. Kendine güveniyorsa gelsin La Liga diyorsun. Ben ne yapayım şimdi adama instadan mı yazayım :D Sığ olmayın bu kadar, parayı kazanan onlar, size paket aldıran onlar, seni şuan gereksiz geren o. Zenginin malı züğürdün çenesini yormasın..

Yetenek olarak Mbappe çok daha iyi bir futbolcu. Bir Real Madrid taraftarı olarak Mbappe'nin PSG kararı kendi kariyeri için kötü oldu. Dünyanın en büyük kulübüne gitmek varken PSG de parayı tercih etmesi kariyerine gölge düşürebilir.

Mbappé daha yetenekli ancak kariyerini psg devam ettirmekle hata yapti.
Reale gitseydi gelecek sezonda net Ucl'yi alacaklardi bence. Sürpriz falan olmazsa tabii.
Su macta kendisine cok sovdum :D
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arg'nin icinden gecti resmen.

Bana göre haaland daha parlak biri mpabbe para için Psg'de kaldı. Bence haaland City de çok iyi performans sergileyecek.

Mbappé her türlü adam belki la ligada. Düşük bir seviyedrki ligde oynuyor ama şampiyonlar liginde gördük yanlış demiyorumdur umarım psg City maçıydı efsane oynadı hep de oynuyor zaten bırak parayı tercih etsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı