Home linki yani header-nav içineki ilşk elemnt solda daha güzel duruyor. Onu sola diğerlerini ortaladığımda daha da kötü duruyor ama aklımda dursun backıcam ona da
Uluslararası haber ajansı Sputnik Türkiye dünya ve Türkiye gündemi konusunda 24/7 sizi haberdar ediyor. Siyaset, ekonomi, son dakika haberler için Sputnik'i takip edin.
Uluslararası haber ajansı Sputnik Türkiye dünya ve Türkiye gündemi konusunda 24/7 sizi haberdar ediyor. Siyaset, ekonomi, son dakika haberler için Sputnik'i takip edin.
Kesinlikle ederim hocam. Hatta haber sitesi için yazar ihityacım olursa ki o kadar büyür müyüm emin değilim aynı zamanda aklımda bayağı bir proje var. Çoğu yaptığım sitedeki yazar veya mod alımlarını Technopat'tan yapmayı planlıyorum zaten.
Yazar ihtiyacınız olursa yardımcı olabilirim, edebiyatıma, kalemime güveniyorum ve haberleri tarafsız bir şekilde kitlenize sunabilirim. (Kendi çapımda eserlerim var, bir çizgi roman ekibinde senaryo yazmışlığım var)
Sadece taslak olarak hazırladım ve bilgisayar için hazırladım.
2, 3 saat gibi bir sürede yaptım ve biraz beginner olduğum için çok Basic oldu. Siz nasıl buldunuz?