Steam Haberim olmadan 1600 TL çekti

Ben sırf bu sebeplerden dolayı başım ağrımaması için hep Steam cüzdan kodu satın alıp onu kullanarak yükleme yaparım (size de bunu tavsiye ederim. 50 kuruş veya 1TL fazla ödemiş olursunuz sadece). Bu aralar kartımı Steam'e eklemeyi düşünüyordum artık hayatta yapmam.

Hocam bir şey sormak istiyorum hesabınızda Steam Guard var mıydı?
Enpara, papara, nays gibi ön ödemeli kartlar bu durumu yaşamamak için var. 🤣
 
Steam'de 3D yok, harcama itirazı yap ama hesabın riske girebilir.
Benim kartım kayıtlı ve ürün aldığımda kartın arkasındaki güvenlik numarasını soruyor direkt alım yapmıyor
 
Steam gibi 3D secure kullanmayan platformlarda asla kayıtlı kartınız kredi kartınız olmasın. Mümkün olduğunca ön ödemeli kartlarla (papara, nays vb) alışveriş yapın. Bu konuya gelirsek hemen bankaya harcama itirazında bulunun, haberiniz olmadığını belirtin.
 
Steam'de kart kayıtlı ise aldığınız her şeyi direk satın alır. Desteğe daha detaylı mesaj yazınız.
Sisteminiz ya da hesabınız ele geçirilmiş olabilir bu yüzden şifre değişimi yapın.
 
Benim kartım kayıtlı ve ürün aldığımda kartın arkasındaki güvenlik numarasını soruyor direkt alım yapmıyor
Bu yüzden Nays kullanmak lazım, 5 dakikada bir CVV kodu değişiyor.
 
Aynisi bizim basimiza da geldi, 994,49TL para cekilmis karttan. Kartin steamde kayitli olmasiyla ilgili cok yorum yazan arkadas olmus da annemin kartindan cekim yapildi ve annemin mail adresi ustune steam hesabi bile yok 😅 savciliga suc duyurusunda bulunduk, bankadan da itirazda bulunduk bekliyoruz. Steam destege yazdim fakat kartin ilk 4 son 6 hanesini vs istiyor direk. Cok emin olamadik steam ile cozebilir miyiz.
 
Benden de para çekmeye çalışmışlar 400TL. Babam filan aradı hatta (fazla param olmadığı için hiçbir şey çekemediler). Son günlerde GeForce NOW'a girmiştim sen de girdin mi acaba? Sıkıntı nerede çözelim.
 

Geri
Yukarı