Haberler ve ilgi alanları 16 GB RAM kullanıyor

AAA iyi ki bakmışım bende de oluyordu birkaç kişi daha şikayet etmiş ama benim 2-3 haftadır oluyor yapayim bende öyle, ben Kaspersky ile tam tarama yaparken oldu 99 RAM oldu buraya yazmak için girince RAM yetersiz dedi bilgisayar çöküyordu tarama yaparken oldu hem de olunca, GPU 100 oldu bir an bir şey yapamadım ama son anda kapattım bir şey olur mu? Valorantta denedim orta ayara alıp yüksek yaptım ama şimdi görüntü kötüleşti resimler yada silahlar falan bazı yerler piksek pikse ne yapabilirim

Düzenledim.
 
Microsoft yeni güncelleme ile düzeltene kadar haber ve ilgi alanlarını kapatın.

Eki Görüntüle 1494460
Konu biraz hortlayacak ama az önce PC dondu bir baktım ki 16 GB RAM'i tamamen doldurmuş bu. Herhalde güncellemeyle falan kapatırlar, arkadaşın çözümü işe yarıyor tabii önce görev yöneticisinden kapatın.
 
Yemin ediyorum bu kadar saçma bir işletim sistemi olamaz. Zorla güncelleme yaptır. Güncellemen bozuk çıksın 30 40 GB RAM kullansın. Windows 7 gideli tadı kaçtı. Sorun an itibariyle bana da denk geldi hala devam ediyor.
 
Eğer soran varsa hala düzeltilmedi 8 GB RAM var PC bir anda dondu bir baktım haberler ve ilgi alanı 8G RAM kullanıyor inşallah hemen düzeltirler şu anki çözüm haberleri kapatmak arkadaşın attığı fotodaki gibi.
 

Geri
Yukarı