Steam Habersiz şekilde 14 sayfalık harcama yapıldı

İki adımlı doğurma yap. Steam Guard yoksa etkile. öyle bir şey olmaz bir kez oldu. Bir oyunu tam silindi ve tekrar oynamak zorunda kaldım. Yani, bu normal. Bütün şeylerim normal. İng yazı geldi o kadar.

API key'iniz ele geçirilmiş olabilir hocam. API key'inizi sıfırlamakta fayda var. API key'inizi eklentilere veya bazı CS sitelerine yazmış olabilir misiniz? Genellikle bu sorun oralardan kaynaklanıyor çünkü.

Windows Defender'in yakaladığı virüse izin vermişim ondan sonra uğraşta uğraş bir Türkçe yama uğruna bilgisayar formatladım neler neler yaptım. Allah bir daha bu duruma düşürmesin ama bende envanterdeki eşyalarım satılmıştı Allah'tan oyunlarıma dokunmadılar. Bir de bu Microsoft hesabımı güvenceye aldıktan sonra hala hesabıma girmeye çalışıyorlar 2 dk 1 yanlış şifre bildirimi geliyor hiç vazgeçmiyorlar.

Steam bir kaç hafta öncesinde kişisel bilgiler sızdırılmıştı ve bir çok hesap bilgilerine erişim sağlandı o yüzden herkes dikkatli olsun şifre değiştirebilir(gmailiniz dahil) veya steam guard açarak güvenliği arttırabilirisiniz.

Gmail'de falan yedek e-posta ve iki adımlı ar bir sıkıntı olur mu acaba? Steam'den boyle bir şey beklemezdim korku oldu içime gece gece.

Steam'de açık yok. Steam API key denen bir şey var Steam hesabıyla başka bir yerde oturum açtıysa ondan olmakta bu durum.

Mail hesabının spam kısmını kontrol etmelisin. Bu durumun aynısını yaşadım, Steam şifremi değiştirdikten sonra Riot hesabımın çalındığını fark ettim.

Geçmiş olsun. Mail hesabımın şifresini değiştirdikten sonra, herhangi bir sıkıntı kalmadı mail için çok şükür.

Vay be, demek ki yalnız değilmişim. Geçmiş olsun hocam, umarım şimdilik bir sıkıntı yoktur.

Steam API keyi kontrol edin.
API keyden kastınız nedir? Yedek guard kodları mı hocam?

Yapmayın be, geçmiş olsun üzgünüm hocam. Steam'e bilet göndermiş miydiniz?

Geçmiş olsun hocam. En azından kurtarabilmişsiniz, yukarıdaki arkadaş gibi de olabilirdi durumunuz.

Şahsen ben virüslü herhangi bir şey indirdiğimi, şifrelerimi bir yerde paylaştığımı hatırlamıyorum.
Bir arkadaşım, QR kod okutarak şifre vermeden ve "Beni hatırla" seçeneğini tiklemeden Steam hesabıma giriş yapmıştı, bunun haricinde yok.

API key'iniz ele geçirilmiş olabilir hocam. API key'inizi sıfırlamakta fayda var. API key'inizi eklentilere veya bazı CS sitelerine yazmış olabilir misiniz? Genellikle bu sorun oralardan kaynaklanıyor çünkü.
API keyini nasıl sıfırlayabiliriz ve nereden erişebiliriz hocam? Bu dediğiniz çok mantıklı geldi bana.

Son düzenleme:

Merhaba bende benzer sıkıntı yaşadım. Steam üzerinden bilgim dışında kredi kartımdan peş peşe 100 bin Tl lik çekim yapmışlar çok geç farkettim. Bankayı aradım şikayet ettim kartı iptal ettirdim. Tüketici hakları ve Cumhuriyet başsavcılığına şikayet ettim. Yaklaşık 1 sene geçti Cumhuriyet başsavcılığından mektup geldi olumsuz dönüş yaptılar. Virüs vs programlar varmış. İnat box tv gibi ücretsiz denen Virüslü uygulamalar varmış. Daha önceden yükledim kullanmadığım halde nereden çektiler belli değil Cumhuriyet başsavcılığı ilgilenmiyor. Steamden iade istedim 16 bin tl iade onaylandı fakat 8 bin tl tekrar çekim yapmışlar. Kredi kartımı iptal ettirdim mail order vs otomatik açık kart limiti yükseltme otomatik açık hepsi sıkıntı bankalar ilgilenmiyor. Müşterileri suçluyorlar. Mail order açık unutsan bile hemen çekiyorlar. Kimin yaptığı belli olmuyor. Kimse ilgilenmiyor.

Merhaba bende benzer sıkıntı yaşadım. Steam üzerinden bilgim dışında kredi kartımdan peş peşe 100 bin Tl lik çekim yapmışlar çok geç farkettim. Bankayı aradım şikayet ettim kartı iptal ettirdim. Tüketici hakları ve Cumhuriyet başsavcılığına şikayet ettim. Yaklaşık 1 sene geçti Cumhuriyet başsavcılığından mektup geldi olumsuz dönüş yaptılar. Virüs vs programlar varmış. İnat box tv gibi ücretsiz denen Virüslü uygulamalar varmış. Daha önceden yükledim kullanmadığım halde nereden çektiler belli değil Cumhuriyet başsavcılığı ilgilenmiyor. Steamden iade istedim 16 bin tl iade onaylandı fakat 8 bin tl tekrar çekim yapmışlar. Kredi kartımı iptal ettirdim mail order vs otomatik açık kart limiti yükseltme otomatik açık hepsi sıkıntı bankalar ilgilenmiyor. Müşterileri suçluyorlar. Mail order açık unutsan bile hemen çekiyorlar. Kimin yaptığı belli olmuyor. Kimse ilgilenmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…