Hacettepe Endüstri Mühendisliği mi Makine Mühendisliği mi?

CraniaxNE

Kilopat
Hocam merhaba. Bu sene YKS'ye girdim. İnanılmaz şanslı olup sıralamamın daha iyisindeki üniversitelere giremezsem bu ikisinden biri olacak. Hangisini üste yazdığıma göre. Endüstri konusunda iş imkanlarıyla ve maaş gibi konularla ilgili sorularım var. Makinede ise endüstrideki sorulara ek olarak bir de zorlukla alakalı sorum var. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Geçen sene Hacettepe Endüstri'yi kazanan bi tanıdığıma attım yazdıklarını. Gelen cevabı aynen iletiyorum:

"endüstri yazsın keyfine baksın
makineyle uğraşılmaz"

Hocam bir de şu an aklıma geldi yazmayı unutmuşum ODTÜ İstatistik var aklımda. Onun hakkında düşüncesi ve bilgisi olanlar yazarsa çok mutlu olurum

Geçen sene Hacettepe Endüstri'yi kazanan bi tanıdığıma attım yazdıklarını. Gelen cevabı aynen iletiyorum:

"endüstri yazsın keyfine baksın
makineyle uğraşılmaz"
Bu cevap çok hoşuma gitti valla :D. Endüstri okurken bir tık kolay olduğu için yan dal olarak bilgisayar mühendisliği de yapmak istiyorum. Bu konuda ve iş imkanları konusunda bir bildiği var mıdır?

Hacettepe'de okuyan birini bulmuşken bunu da sorayım aklımdayken. Okulun imkanları nasıl? Yurt dışı , yurt içi, kampüs vs.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı