Hacettepe İşletme vs Yıldız Teknik İşletme

Merhaba @hahaxd. İkisi de gayet iyidir ama konum olarak YTÜ %100 İngilizce İşletme daha avantajlıdır ve bir tık daha prestijli olduğunu düşünüyorum. YTÜ %30 İngilizce İşletme ile Hacettepe Üniversitesi %100 İngilizce İşletme arasında da aynı durumu düşünüyorum ki biri Eşit Ağırlık 51.000 taban sıralamalıyken diğeri Eşit Ağırlık 25.000 taban sıralamaya sahiptir.

Hacettepe iktisat konusunda iyi diye biliyorum.

Hocam HT İşletme - HT İktisat - YTÜ İşletme - YTÜ İktisat bu 4 seçenekten hangisi beni daha fazla geliştirir sizce? Hacettepe'nin iktisatının işletmesinden daha kötü sıralamayla aldığını da hatırlatmak isterim. Her türlü HT İktisat mı diyorsunuz?

Hocam ht işletme - ht iktisat - YTÜ işletme - YTÜ iktisat bu 4 seçenekten hangisi beni daha fazla geliştirir sizce? Hacettepe'nin iktisatının işletmesinden daha kötü sıralamayla aldığını da hatırlatmak isterim. Her türlü ht iktisat mı diyorsunuz?

Hacettepe ve YTÜ aşağı yukarı denk okullar. Yalnız şoyle ciddi bir fark var aralarında YTÜ İstanbul'da. Bu sektorun kalbi de İstanbul'da atıyor. Şunu da soylemek isterim iktisat ve işletme birbirine oldukça yakın bolumler ikisinden de mezun oldugunuzda aşağı yukarı aynı işleri yapacaksınız. Ben bu 4'lünün içinde YTÜ econ seçerdim.

Hacettepe ve YTÜ aşağı yukarı denk okullar. Yalnız şoyle ciddi bir fark var aralarında YTÜ İstanbul'da. Bu sektorun kalbi de İstanbul'da atıyor. Şunu da soylemek isterim iktisat ve işletme birbirine oldukça yakın bolumler ikisinden de mezun oldugunuzda aşağı yukarı aynı işleri yapacaksınız. Ben bu 4'lünün içinde YTÜ econ seçerdim.
İnan İstanbul'da kaldığım 5 gün kabus gibi geçtiği için ben özellikle Ankara istiyordum. Üstüne deprem *gerçeği de olunca iyice gözümden düştü İstanbul. Ama "aşağı yukarı denk okullar" açıklaması beni Hacettepe yönünde rahatlattı diyebilirim. Şimdi tek problem işletme mi iktisat mı...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı