Bu iki bölüm arasındayım, sizce hangisi daha mantıklı ve neden? İktisata da kayabilirim.
Bu iki bölüm arasındayım, sizce hangisi daha mantıklı ve neden? İktisata da kayabilirim.
İşletme ve iktisat gibi bölümlerin ODTÜ-Boğaziçi seviyesindeki üniversitelerde okumak hariç riskli olduğunu düşünüyorum.
Hacettepe iktisat konusunda iyi diye biliyorum.
Hocam ht işletme - ht iktisat - YTÜ işletme - YTÜ iktisat bu 4 seçenekten hangisi beni daha fazla geliştirir sizce? Hacettepe'nin iktisatının işletmesinden daha kötü sıralamayla aldığını da hatırlatmak isterim. Her türlü ht iktisat mı diyorsunuz?
İnan İstanbul'da kaldığım 5 gün kabus gibi geçtiği için ben özellikle Ankara istiyordum. Üstüne deprem *gerçeği de olunca iyice gözümden düştü İstanbul. Ama "aşağı yukarı denk okullar" açıklaması beni Hacettepe yönünde rahatlattı diyebilirim. Şimdi tek problem işletme mi iktisat mı...Hacettepe ve YTÜ aşağı yukarı denk okullar. Yalnız şoyle ciddi bir fark var aralarında YTÜ İstanbul'da. Bu sektorun kalbi de İstanbul'da atıyor. Şunu da soylemek isterim iktisat ve işletme birbirine oldukça yakın bolumler ikisinden de mezun oldugunuzda aşağı yukarı aynı işleri yapacaksınız. Ben bu 4'lünün içinde YTÜ econ seçerdim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.