Hacettepe maliye okunur mu?

İmkanın varsa yurtdışında oku.

Eğer bölümde ömür boyu çalışmaya razıysanız okunur diyebilirim hacettepe turkiyenin en iyi on üniversitesinden biri dünyada ise bazı bolumlerde ilk iki yuze kadar ilerliyor. Sahsen ben okumazdim maliyr bana sıkıcı gelir ama sizi bilmem zaten ea hep sıkıcı bolumler.

Maliye olması şart mı hocam? Başka alternatif bölümünüz var mı veya istediğiniz?

Yeni tercih yapacak arkadaşlarım için yazıyorum, Hacettepe Maliye bölümünü öğrencisi olarak tavsiye etmiyorum. İşletme okuyun derim.

Yeni tercih yapacak arkadaşlarım için yazıyorum, Hacettepe Maliye bölümünü öğrencisi olarak tavsiye etmiyorum. İşletme okuyun derim.
kral neden hacettepe maliyeyi önermiyorsun ? ben bankacılık finans alanında ilerlemek istiyorum ve hü iktisat istiyordum ama muadil olarak dersler de benzediğinden HÜ maliye seçmeye karar verdim. seçmeli dersler alarak iktisata kayabilme imkanı olduğunu gördüm veya yandal yüksek lisans yapmayı da düşünüyorum ve en kısıtlı ihtimal yatay geçiş iktisata ortalamayla yapmak isterdim ama kontenjan 1 gözüküyor bu duruma ne dersin ? Sana zahmet yardımcı olursan sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…