damndaniel
Kilopat
Hacettepe maliye okunur mu? Yorumlarınızı bekliyorum.
Şuanki netlerim 150k sıralamaya denk geliyor. YBS, Uluslararası İlişkiler ve İşletmeye yakınım gibi. Öğretmenlik istemiyorum.Maliye olması şart mı hocam? Başka alternatif bölümünüz var mı veya istediğiniz?
İşletme daha mantikli olur hocam. Uluslararası Ticaret ve İşletme bölümü mezunuyum.Şuanki netlerim 150k sıralamaya denk geliyor. YBS, Uluslararası İlişkiler ve İşletmeye yakınım gibi. Öğretmenlik istemiyorum.
kral neden hacettepe maliyeyi önermiyorsun ? ben bankacılık finans alanında ilerlemek istiyorum ve hü iktisat istiyordum ama muadil olarak dersler de benzediğinden HÜ maliye seçmeye karar verdim. seçmeli dersler alarak iktisata kayabilme imkanı olduğunu gördüm veya yandal yüksek lisans yapmayı da düşünüyorum ve en kısıtlı ihtimal yatay geçiş iktisata ortalamayla yapmak isterdim ama kontenjan 1 gözüküyor bu duruma ne dersin ? Sana zahmet yardımcı olursan sevinirim.Yeni tercih yapacak arkadaşlarım için yazıyorum, Hacettepe Maliye bölümünü öğrencisi olarak tavsiye etmiyorum. İşletme okuyun derim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.