Hacettepe Tıp nasıl kazanılır?

Yağmur_asln

Yoctopat
19 yaşındayım, 1 ay sonra 20 olacağım. Utanıyorum, geç kalmışlık hissi var üzerimde. Instagram, TikTok 1 yıldır yüklü değil telefonumda. Ortaokulda tembeldim, mesleğe gittim; lisede astım okulu, gezdim tozdum, muhabbete gidiyormuş gibiydim. Pişman oldum. 1 yıl adamakıllı çalıştım. Çarpım tablosuyla bile alakam yoktu, o kadar diyorum. 2025 YKS'de sayısal 60K yaptım; hayatımda ilk defa başardım, ağladım sonucu görünce.

O kadar. Neyse… Hacettepe Tıp için tekrar mezuna kaldım. Gelir mi bilmiyorum. Psikolojik olarak çöktüm resmen. Evden dışarı çıkmıyorum, asosyal oldum derslerden dolayı. Kütüphane–ev arası gidiyorum.

Sıfırdan temel atarak sayısal 60K yapan biri derece yapabilir mi? Hacettepe Tıp istiyorum ama olmayacak diye korkuyorum. En kötü başka bir okulda tıp yazarım diyorum. Ayrıca OBP puanım 67.

İçimi dökmek istedim arkadaşlar, hızlıca yazdım. Bir moral verin, bir şey deyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kral moralini bozma. 1 yilda bunlari basaran istedigi her seyi basarir. Duzgun bir calisma programiyla beraber kazanacagini dusunuyorum. Malum ulkemizde obp sacmaligi var ama canini sikma. Tip kazanabilirsin sana guveniyorum.

Hocam anlattığınız halden 60K çıkarmışsanız dahası da gelir emin olun. Biraz sosyal hayata atılıp moral kazanmak iyi olur sizin için. Ben bu sene gireceğim sınava ve ben de tıp istiyorum. Hedef yüksekse insan daha çok çalışıyor.

19 yaşındayım, 1 ay sonra 20 olacağım. Utanıyorum, geç kalmışlık hissi var üzerimde. Instagram, TikTok 1 yıldır yüklü değil telefonumda. Ortaokulda tembeldim, mesleğe gittim; lisede astım okulu, gezdim tozdum, muhabbete gidiyormuş gibiydim. Pişman oldum. 1 yıl adamakıllı çalıştım. Çarpım tablosuyla bile alakam yoktu, o kadar diyorum. 2025 YKS'de sayısal 60K yaptım; hayatımda ilk defa başardım, ağladım sonucu görünce.

O kadar. Neyse… Hacettepe Tıp için tekrar mezuna kaldım. Gelir mi bilmiyorum. Psikolojik olarak çöktüm resmen. Evden dışarı çıkmıyorum, asosyal oldum derslerden dolayı. Kütüphane–ev arası gidiyorum.

Sıfırdan temel atarak sayısal 60K yapan biri derece yapabilir mi? Hacettepe Tıp istiyorum ama olmayacak diye korkuyorum. En kötü başka bir okulda tıp yazarım diyorum. Ayrıca OBP puanım 67.

İçimi dökmek istedim arkadaşlar, hızlıca yazdım. Bir moral verin, bir şey deyin.
Derslerle alakan olmadığı halde 1 yıl çalışarak 60K yaptıysan ben çok eminim ki bu yıl da disiplinli dikkatli düzenli çalışırsan tıp kazanırsın. 1 yılda 60K cidden kolay birşey değil demekki yapabiliyorsun.

Kral moralini bozma. 1 yilda bunlari basaran istedigi her seyi basarir. Duzgun bir calisma programiyla beraber kazanacagini dusunuyorum. Malum ulkemizde OBP sacmaligi var ama canini sikma. Tip kazanabilirsin sana guveniyorum.

Hacettepe zor gibi yine de elimden geleni yapacağım OBP beni bayağı atar geriye en azından devletten tıp gelsin doktor olmayı çok istiyorum.

Yani bilmiyorum da bu yaşlar bir daha geri gelmeyecek bu kadar asosyal olup bu zamanları heba etmeye bence gerek yok. Yetinmeyi de bilmek lazım.
Şu sınavı halledeyim acısını çıkartıcam

Hocam senden koçluk almamız gereken konular var.

Elimden geleni yaptım arkadaşlarım ile kahve içmeye bile çıkmadım Instagram TikTok sildim makyaj bile yapmıyorum o kadar yani.

Derslerle alakan olmadığı halde 1 yıl çalışarak 60k yaptıysan ben çok eminim ki bu yıl da disiplinli dikkatli düzenli çalışırsan tıp kazanırsın. 1 yılda 60k cidden kolay bir şey değil demek ki yapabiliyorsun.

Umarım ya çok istiyorum.

Arkadaşlarla kahve içemeyecek kadar bile bence kasma dostum. Bu seni ileride kötü etkiler. Tamam doktor olmak çok güzel ama hastasıyla sosyal şekilde iletişim kuramayan doktora gitmezdim şahsen. Çok çalış evet hayattan ödün ver ama fazla da verme. Tekrar söylüyorum bir daha 20'li yaşlara gelemeyeceksin. İyi çalışmalar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı