Hack Kullanmaya Mecbur Kalmak

Vavié'n

Hectopat
Yer
ABD/Washington
Daha fazla  
Arkadaşlar daha önceden bununla ilgili konu açmıştım ama hala gönderime açılmadı. Hata olmuştur diyerek tekrardan konu açıyorum. Şimdi sorunum şu; Oynadığım oyunda hack dolu insanlar var. Kendi emeğimle oynayayım diyorum ki hileli oyuncular karşıma çıktıkları anda sinir krizi geçiriyorum ve bunun için bende hile, hack kullanmaya başladım. Bu kötü birşey midir?
@BilgisayarKurdu senin bir görüşünü alabilir miyim? Bayadır takip ediyorum, sorulara net ve doğru cevap veriyorsun. (Asla diğerlerini küçümsemiyorum) Bu arada senin hack ile ilgili konun vardı dikkatimi çekti. Ona istinaden yazıyorum. Saygılar.

@Vavié'n Bir yazılımcı olarak sadece oyunlarda kullanmıyoruz zaten böyle şeyleri :) Gerek duyarsan, gücün yetiyorsa, sonuçlarına katlanabileceksen kullan tabi. Oyunlarda sana zararı sunucudan banlanmak veya oyun hesabının banlanması olabilir.

Oyun gerekli güvenliği sunmuyorsa, eski nesilse bunlar olacaktır mutlaka. CS1.6 yerine satın alıp CS:GO oynamayı dene mesela.
Hile kullanıp hilesizleri yenersen elbete iyi bir şey yapmış olmazsın.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı