Hack yediğimiz nereden anlaşılır?

charmelia

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, son günlerde hack yemiş olabileceğimi düşünüyorum. 2 kere format attım fakat galiba faydası olmadı. Steam hesabımda az bir miktar para vardı, benden habersiz satın alımlar ile 0.03'lük itemi 0.16ya satmışlar bana. 2 kere satın alım yapılmış ve ikisi de aynı kişiye. Ayrıca Supercell ID hesabım da gitti şu an. Yardımcı olabilecek var mı?

Aynı şekildemi oldu bilmem ama benzerini birkaç ay önce yaşamıştım. Bilgisayarımda hesaplarımın açık olduğu tüm hesaplara erişmişlerdi. Google, Discord, Supercell vs. hepsi. Formattan sonra hepsinin şifrelerini değişmiştim. Benim de Steam hesabıma girip yapmışlardı aynısını hatta bir link koymuştu ad kısmıma. 2. defa girdiklerinde bu sefer telefonla doğrulama açmıştım ve sorun çözülmüştü. Kısaca tüm şifrelerinizi değişip mümkünse çok aşamalı doğrulama sistemlerini açmanızı öneririm.

Aynı şekildemi oldu bilmem ama benzerini birkaç ay önce yaşamıştım. Bilgisayarımda hesaplarımın açık olduğu tüm hesaplara erişmişlerdi. Google, Discord, Supercell vs. hepsi. Formattan sonra hepsinin şifrelerini değişmiştim. Benim de Steam hesabıma girip yapmışlardı aynısını hatta bir link koymuştu ad kısmıma. 2. de fa girdiklerinde bu sefer telefonla doğrulama açmıştım ve sorun çözülmüştü. Kısaca tüm şifrelerinizi değişip mümkünse çok aşamalı doğrulama sistemlerini açmanızı öneririm.

Hocam Supercell hesabımı değiştirmişler fakat şu şekilde;
Arkadaşımla oyun oynadıktan sonra telefona bakayım diye açtım Rusça bir mail gelmişti. Google üzerinden tüm hesap girişlerini inceledim fakat bulamadım. Şu anda destekle iletişimdeyim maili tekrar kendi mailime geçirmek için.

Hocam Supercell hesabımı değiştirmişler fakat şu şekilde;
Arkadaşımla oyun oynadıktan sonra telefona bakayım diye açtım Rusça bir mail gelmişti. Google üzerinden tüm hesap girişlerini inceledim fakat bulamadım. Şu anda destekle iletişimdeyim maili tekrar kendi mailime geçirmek için.

Tam olarak aynısını yaşadım fakat benimki çinceydi. Hesap gitti hala arkadaşlarım ekli ve oyunda takılıyor eleman. Bende artık oyun oynamadığım için uğraşmadım geri almaya. Hatta maillerime bağlı tüm Valorant hesaplarını daha çalmıştı eleman kendine geçirmişti. Dediklerimi yaparsanız daha güvende olursunuz diye düşünüyorum. Hack yediğiniz cihazda açık olan tüm hesapların ve mailinize bağlı olan hesapların şifrelerini değişin ve daha güvenli şifreler koyun. Eğer mümkünse telefonla doğrulama yerine authenticator uygulaması kullanın. Microsoft authenticator iyidir ben şu an onu kullanıyorum.

Son düzenleme:
Tam olarak aynısını yaşadım faakt benimki çinceydi. Hesap gitti hala arkadaşlarım ekli ve oyunda takılıyor eleman. Bende artık oyun oynamadığım için uğraşmadım geri almaya. Hatta maillerime bağlı tüm Valorant hesaplarını daha çalmıştı eleman kendine geçirmişti. Dediklerimi yaparsanız daha güvende olursunuz diye düşünüyorum. Hack yediğiniz cihazda açık olan tüm hesapların ve mailinize bağlı olan hesapların şifrelerini değişin ve daha güvenli şifreler koyun. Eğer mümkünse telefonla doğrulama yerine authenticator uygulaması kullanın. Microsoft authenticator iyidir ben şu an onu kullanıyorum.

Ben de authenticator kullanıyorum. Fakat en çok takıldığım şey Supercell şu an. Eskiden Brawl Stars olsun Clash Royale olsun yatırım yapmıştır illa herkes. Giderse üzülürüm be hocam. Çalan adam da oyuna girmiyor zaten umarım alabilirim.

Ben de authenticator kullanıyorum. Fakat en çok takıldığım şey Supercell şu an. Eskiden Brawl Stars olsun Clash Royale olsun yatırım yapmıştır illa herkes. Giderse üzülürüm be hocam. Çalan adam da oyuna girmiyor zaten umarım alabilirim.

İnşallah kurtarırsınız hocam. Ben para yatırıp iade alıp -1000 elmas falan yapmıştım kendimi. Hesap gitmeden önce de -600 civarlarındaydı ondan pek umurumda olmadı benim. İnşallah istediğiniz gibi geri alırsınız hesabınızı.

İnşallah kurtarırsınız hocam. Ben para yatırıp iade alıp -1000 elmas falan yapmıştım kendimi. Hesap gitmeden önce de -600 civarlarındaydı ondan pek umurumda olmadı benim. İnşallah istediğiniz gibi geri alırsınız hesabınızı.

Çok teşekkür ederim. 🙏🏻

Bu arada malware bytes ve Kaspersky ile tam tarama yaptım hocam ikisinde de sorun çıkmadı. Bilginiz varsa yardımcı olur musunuz? İkisinin de yüklü olması bence gereksiz. Hangisini kullanmalıyım?

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim. 🙏🏻

Bu arada malware bytes ve Kaspersky ile tam tarama yaptım hocam ikisinde de sorun çıkmadı. Bilginiz varsa yardımcı olur musunuz? İkisinin de yüklü olması bence gereksiz. Hangisini kullanmalıyım?

Ben antivirüs programı kullanmadım bu zamana kadar hiç. İkisinin de iyi olduğunu söylüyorlar. Ama kullanacak olsan Kaspersky kullanırdım sanırım. Bana daha iyi gibi geliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı