4 492067 Decapat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 435 Makaleler 1 Çözümler 2 17 Şubat 2023 #21 Benim eski pcde de fare kafasını yaşıyordu. Bi bak fare eğer hesaplarına erişmeye çalışıyor felan ise bize de yardımcı olalım.
Benim eski pcde de fare kafasını yaşıyordu. Bi bak fare eğer hesaplarına erişmeye çalışıyor felan ise bize de yardımcı olalım.
DelFalco Hectopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #22 492067 dedi: Benim eski PC'de de fare kafasını yaşıyordu. Bir bak fare eğer hesaplarına erişmeye çalışıyor falan ise bize de yardımcı olalım. Genişletmek için tıkla... Formatladım. Formatlamak için sebep ariyordum iyi oldu bu aslında.
492067 dedi: Benim eski PC'de de fare kafasını yaşıyordu. Bir bak fare eğer hesaplarına erişmeye çalışıyor falan ise bize de yardımcı olalım. Genişletmek için tıkla... Formatladım. Formatlamak için sebep ariyordum iyi oldu bu aslında.
5 513252 Hectopat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 1.336 Makaleler 2 Çözümler 7 18 Şubat 2023 #23 Virüs falan yoktu ama siz bilirsiniz, iş işten geçmiş. DelFalco dedi: Formatladım. Formatlamak için sebep ariyordum iyi oldu bu aslında. Genişletmek için tıkla...
Virüs falan yoktu ama siz bilirsiniz, iş işten geçmiş. DelFalco dedi: Formatladım. Formatlamak için sebep ariyordum iyi oldu bu aslında. Genişletmek için tıkla...