Hacker olduğunu iddia eden kişi nereye şikayet edilebilir?

Yok bir şey olmaz falan diyenler olmuş.
Eğer elinde konuşmalar olsaydı tehditten ertelemeli ceza verdirirdin fazlası olmazdı. Ki o da hapis şeklinde değil para şeklinde olurdu. Eğer başka bir suçtan hüküm giymemişse cezası ertelenirdi.
Paylaşılanlara gelince; özel hayatın gizliliğine girer. 1-3 yıl arası cezası vardır. Ki bu da para cezasına çevrilebilir. (başka bir suçtan hüküm giymediyse)
Bahse konu eğer ses-görüntü kaydı gibi şeylerse cezası 2-5 yıl arasıdır. Normalde 2 yıldan fazla cezalar paraya çevrilemez ama onun da yolu var. 2 yıl verir iyi halden indirir yine para cezasına çevrilebilir.
Bu suçlar oluştuğu halde o görüntüleri yayınlamaya devam ederse vay o arkadaşın haline.

Yok bir şey olmaz falan diyenler olmuş.
Eğer elinde konuşmalar olsaydı tehditten ertelemeli ceza verdirirdin fazlası olmazdı. Ki o da hapis şeklinde değil para şeklinde olurdu. Eğer başka bir suçtan hüküm giymemişse cezası ertelenirdi.
Paylaşılanlara gelince; özel hayatın gizliliğine girer. 1-3 yıl arası cezası vardır. Ki bu da para cezasına çevrilebilir. (başka bir suçtan hüküm giymediyse)
Bahse konu eğer ses-görüntü kaydı gibi şeylerse cezası 2-5 yıl arasıdır. Normalde 2 yıldan fazla cezalar paraya çevrilemez ama onun da yolu var. 2 yıl verir iyi halden indirir yine para cezasına çevrilebilir.
Bu suçlar oluştuğu halde o görüntüleri yayınlamaya devam ederse vay o arkadaşın haline.

IP adresi özel hayatın gizliliğine girmiyor.

Discord kullanıcı adı ile realdeki farklı olduğu için bir şey olmaz bir şey yapamazlar.

Normalde yapılabilir. Nick ve isim farklılığı bir şey ifade etmez ki. Ha uğraşırlar mı? Bence uğraşmazlar.
Ciddi suçlar işlemesi gerekir uğraşılması için.
Bu konuda haklısın.
Arkadaş baya uğraşmayı seven biriymiş ama.
Kuryelere not bıraktırmalar falan :)

@Zepett8
Bu arada videoları izledim.
Arkadaşlar haklı gibi. Yani bu videolardan bir cacık çıkmaz.
Konuşmaları yayınlıyor falan deyince ben çok büyük şeyler bekledim.

Normalde yapılabilir. Nick ve isim farklılığı bir şey ifade etmez ki. Ha uğraşırlar mı? Bence uğraşmazlar.
Ciddi suçlar işlemesi gerekir uğraşılması için.
Bu konuda haklısın.
Arkadaş baya uğraşmayı seven biriymiş ama.
Kuryelere not bıraktırmalar falan :)

@Zepett8
Bu arada videoları izledim.
Arkadaşlar haklı gibi. Yani bu videolardan bir cacık çıkmaz.
Konuşmaları yayınlıyor falan deyince ben çok büyük şeyler bekledim.
Elimde bi kanal var onuda bulursam harika olur. Çocuğu zorla ağlattırıyorlardı. Youtube yorumlarında da onun yaptığının kanıtı var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı